torstai 4. heinäkuuta 2013

Pitkä odotus alkakoon

Meidän Vera-neiti astutettiin maanantaina 17.6. orista Don Larino. Tänään 4.7. oli  tiineystarkastus ja niinhän siinä pääsi käymään, että mahassa  kasvaa nyt uusi hevosenalku!  Ensimmäisellä kerralla siis onnisti, vaikka itse en osannut sitä oikein odottaakaan. Hyvä näin, tepevä sulho Veeralla :) Kolmen viikon päästä katsotaan tilanne uudestaan ja toivotaan, että heppa on vielä kantavana. Ehkä Veeran rinnalla tepasteleekin ensi kesänä varsa?
 
 

13 kommenttia:

 1. Voi miten ihania uutisia!! Toivottavasti kaikki menee hyvin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä iloinen yllätys kun en yhtään osannut odottaa, että tamma olisikin tullut kantavaksi! Pessimisti ei pety, niinhän se menee. Kiitos Ansku toivotaan näin!!:)

   Poista
 2. Ihanaa, onnea teille! :)
  -Ella

  VastaaPoista
 3. Meillä on muuten sama laskettu aika ;) Lillakin on astutettu viimeisen kerran 17.6, jännä seurata tiineyden etenemistä ja varsojen kehitystä, jos kummallakin hevosella vain sujuu kaikki hyvin ja varsat syntyy terveenä (:

  http://tinkerlilla.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, luinkin jo aiemmin blogistasi! Hauskaa tosiaan seurailla nyt, että miten sujuu :)

   Poista
 4. Ella sun kommentti katosi taas jollain salaperäisellä tavalla, mikähän niissä oikein on vikana :D Mutta joo kiitos paljon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pirita täällä on jotain ihme olentoja jotka syö mun kommentteja :D Mutta joo, vielä kerran paaaljon onnea Veralle ja toivotaan että se pikkuvera tulee hyvin maailmaan ensikesäksi ;)
   -Ella

   Poista
 5. Voiettä paljon onnee ja pidän peukkuja että kaikki sujuis hyvin!!(:
  -Henna

  VastaaPoista