tiistai 2. heinäkuuta 2013

Aluekouluvalmennus 2.7. + Ponny ravaa

Voi mikä neiti ♥

Veera se vaan jaksaa esiintyä edukseen jatkuvasti! Tänään meillä oli aluevalmennukset Killerillä ja jo kopista ottaessa tamma pörhisteli niin hienona, että ohiajava ravimieskin pysähtyi kehumaan komiaksi :') Heppa tsemppasi myös itse valmennuksessa mahtavasti koko tunnin ajan ja teki parhaansa. Siitä irtosikin ihan kivaa liikettä ja takatassut polkivat ahkerasti alle. Anu kehui, että Veeran eteenpäinpyrkimys, minun pohkeen käyttöni ja hepan reagointi siihen on parantunut todella paljon. Minun täytyy vaan oppia tekemään tarpeeksi paljon puolipidätteitä niin johan meno paranee. Puolipidäte taitaakin ihan selvästi olla vastaus kaikkeen tai siltä ainakin nyt tuntuu, koska aina kun meni metsään piti tehdä puolipidäte, puolipidäte, puolipidäte ja niin edelleen. Niin että vinkkinä vaan kaikille joilla on ratsastuksellisia ongelmia: tehkää puolipidätteitä... :D"Oonks mä äiti upee??" 
Tepevänä!


Toinen ihan tosissaan nosteli tassujaan :)


 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
 
Juoksutin eilen ponin liinassa ja koska minulta putosi melkein silmät päästä nähdessäni sen ravaavan, päätin uhrata puhelimeni ja ottaa videota sateesta huolimatta. Tuon liikkeen kun saisi valjastettua ratsaille!
 

 

10 kommenttia:

 1. Voi vitsi miten komiasti poni ravaa! Eikä Verassakaan pahaa sanottavaa ole, mahtikunnossa heppa! Hyvää työtä oot sen kanssa tehny, ei voi muuta sanoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vau kiitos, ihana kommentti piristi todella! Kyllä meinasi minultakin leuka loksahtaa lattiaan kun poni pääsi vauhtiin, huusin jo äitinkin katsomaan :) Kiitokset vielä kerran, mahtavaa kun tehty työ alkaa vihdoin näkyä myös ulospäin!!

   Poista
 2. Hienoja kuvia, ja vitsi mikä ravi!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Oltiin kyllä ihan ihmeissään, että miten ponista tuollainen ravi saatiin irtoamaan :-) Olisi kyllä mielenkiintoista nähdä, että mitä siitä tulee jos päästäisiin sporttiponin mittoihin!

   Poista
 3. huhu mikä ravi! tuolla ois ihan kiva koittaa istua! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha jep, nyt vaan pitää keksiä että miten sen saa ratsastettua tuollaiseksi! Toimintasuunnitelma on jo kehitteillä :D

   Poista
 4. oho!ompa Verasta tullut varsinainen lihaskimppu,muistan ku se aittolahessa oli niin ei ollut nuin lihaksikas sentään! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee kiitos!! Ei tosiaan ollut oikein hyvässä hapessa niinä aikoina, mutta nyt kun katsoo niin näyttää jo ihan treenatulta. Minun silmäteräni :')

   Poista
 5. No huhhu, ku ponist irtoo ravi! Eipä veera sen huonommaksi jää!;) Kiva postaus.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä, liitolenkkari! Hihi Veera on hienoin♥ Kiitos!

   Poista