PIRITA

                                                                                   Olen Pirita, 20-vuotias tyttö Keski-Suomesta ja 2017 keväällä kirjoitan ulos lukiosta. Minulla on kaksi omaa hevosta, pv-tamma Veera ja sen kolmivuotias orivarsa Nika. Molempien hoitaminen viekin käytännössä kaiken vapaa-aikani, mutta lisäksi harrastuksiini kuuluu suunnistus ja juokseminen.

Innostuin hepoista jo ennen kouluikää ja ensimmäisen hevoseni eli Veeran sain lähes kuusi vuotta sitten. Veeran kanssa olemme kilpailleet aluetasolla este-, koulu- ja kenttäratsastuksessa, mutta nyt tamman treenit ovat keventyneet varsomisen jälkeen ja tamma viettää hyvin ansaittuja eläkepäiviä kilpailemisesta liikkuen kuitenkin yhä päivittäin. Tamma on silti yhä oma pirteä itsensä samaan malliin kuin ennenkin ja papereita näkemättä sen ikää ei uskoisi kukaan. Ratsastan lisäksi useamman kerran viikossa valmentajani friisiläisellä ja tähtäimenä meillä on kansalliset koululuokat.


6 kommenttia:

 1. Voitko tehdä minulle bannerin :) kysyn vain

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakaan tällä hetkellä en ehdi millään, koska koulu ja hepat vie niin paljon aikaa ja bannerin teko on niin hidasta :( Myöhemmin (ehkä reilun kuukauden päästä) saattaisin ehtiä, mutta nyt ei ainakaan riitä millään aika!

   Poista
  2. Minkä tasoinen ratsastaja olet tai millä tasolla kilpailet? :)

   Poista
  3. Ohops, parempi myöhään kuin ei milloinkaan? :D Olen kilpaillut sijoittuen aluetasolla rataesteillä metriä, koulupuolella helppoa B:tä + kentässä harrastetta. Kotona koulu sujuu kuitenkin helpon A:n vaatimalla tasolla useamman eri hevosen kanssa ja kenttätreeneissä ollaan hypätty kaikki tuttarin esteet :)

   Poista
 2. Saisiko sinuun yhteyttä sähköpostitse olisi kysyttävää yhdestä ratsastettavana olleesta hevosesta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. pirita.heikkinen@gmail.com

   :) Mielenkiinnolla odotan!

   Poista