lauantai 11. toukokuuta 2013

"Tuuppaus on tylsää" -Vera


Tänään lauantaina meillä oli pitkästä aikaa aluekouluvalmennukset, eikä kyllä oikein taidettu säväyttää pienen tauon jälkeenkään :D Veera oli hirmuinen laiskamato kesän ensimmäisen +20 astetta kelin johdosta, eikä oikein jaksanut esiintyä edukseen tällä kertaa. Maneesissa verrytellessä se vaikutti vielä melko lupaavalta ja juoksi ympäri maneesia pää pystyssä olemattomia esteitä tiiraillen. "Joskushan niitä esteitäkin on pakko päästä pomppaamaan, eiks je?" Veera kysyi. Sitten kun se tajusi että: "Perkule eihän täällä ookkaaan esteitä!!" sen innostus lopahti ja siitä tuli tavallinen oma itsensä. Maneesista kentälle siirryttäessä se laittoi vielä oikein extra lahnamoodin päälle ja se ois varmaan mielummin vaan kellistyny hiekkadyyneille ottamaan aurinkoa. Ja tiiraillu tietty komeita poikia. Veera teki ehkä noin puoli kierrosta koko aikana hyvin töitä ja siihen se sitten jäikin. Ei saatu hirveesti kehuja, käskettiin harjoitella kotona puolipidätteitä ja pohkeeseen reagointia. Ja laittaa kannukset jalkaan ens kerralla... x) Ollaan parhaita.Tui tui!

 


Auringonpalvoja :) Tarttis varmaan hommaa Veeralle arskat kun sitä tuntuu häikäsevän. Tai sit se on vaan toi tulevaisuus joka sen silmissä kimmeltää?


 


Paljonkohan saisin pointseja istunnasta jos ratsastaisin noin seuraavissa kisoissa?

Me taidetaankin siirtyä loppukesäksi tonne metsiin, kun ei tää tuuppailu taida oikein olla meidän juttu näin kesäisin. Mutta ei se mitään! Puskailu rentouttaa ja ehkä me joskus harmaana ja oikein kylmänä sadepäivänä uskaltaudutaan myös kentälle, Veera kun jostain syystä tykkää juosta koiranilmalla.

Kaiken kaikkiaan oli kuitenkin tosi positiivinen reissu, tuntui ihan kun oltaisiin oltu jossain leirillä, kun aurinko paistoi ja mentiin meille vieraaseen paikkaan. FWS oli kyllä tosi kiva tuttavuus, siellä olis varmaan aika herkkua pitää myös omaa pollea! Myös kisoja alkoi tulla ikävä matkalla Korpilahdelle, siellä kun viimeksi metsästettiin ruusuke alue-esteiltä. Keski-Suomessa tuntuuvat vaan kaikki viettävän hiljaiseloa kesäaikaan, seuraavat koulukarkelotkin kun ovat vasta elokuussa. Meidän on pakko päästä täältä jonnekin kisaamaan!

14 kommenttia:

 1. Hehhee, Veralla alkaa tää julkisuus ottaa päähän ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siellä se kuule karsinassaan lukee tätä postausta ja miettii että oisko sittenkin pitäny tehä hienosti niin mua ois taas kehuttu! Nyt Veeran imago kyllä kärsi tästä tekstistä ja pahasti!

   Poista
 2. Älä murehdi, et oo ainut jonka heppa sammuu heti kun kelit lämpenee :D

  VastaaPoista
 3. 19.5 alue-esteet Hankasalmella? sinne siis? t.minna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Seuraavan viikonlopun kisat jäävät valitettavasti vielä pois, koska Veeran kuurista on jäljellä dopingvaroaikaa :-/

   Poista
 4. Repesin tuolle "extra lahnamoodi" !! :D
  t. Minna P.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No siltä se kyllä tuntui! Eilen maastossa oli sen sijaan vauhtia niin paljon, että meinasi tulla orpo olo pelkällä kolmipalalla :D No ohjaus sentään pelitti, vaikka jarruissa olikin puutteita!

   Poista
 5. Verahan ON oikea tähti, siksi sen silmät kimmeltää. :D Ja tähdet tarvitsee välillä hermolomaa, tämän pienen loman takia Vera oli "tuuppaus on tylsää"-päällä. ;D Oltiin tänään yläasteelle tutustumisjutussa, tultiin yhdessä vaiheessa keskeyttämään teidän tunti.... XD
  T. Ella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On on! Ja ei ihmekään jos välillä repsahtaa, on nää julkisuuden asettamat paineet niin kovat!
   Aa joo joo en tajunnukaan kun kahtelin vaan nopeesti läpi kaikki. Kummassas luokassa te kävitte, enkun vai matikan? Ollaan varmasti aika esimerkillinen luokka, kokikset pöydällä ja silleen :D

   Poista
  2. Öäh en muista, tais olla enkun? Siinä oli se ihmeen naisopettaja. Istuit siinä ikkunan vieressä.. Mua vaivaa harmillisesti tämä nuoruusiän dementia. XD
   T. Ella

   Poista
  3. Ylhäällä vai alhaalla? Istun melkein kaikissa luokissa ikkunan vieressä :D Oliko se kiva vai tylsä opettaja?

   Poista
  4. Mitä tarkoitat sillä "ylhäällä vai
   alhaalla?" :D Muistaakseni se oli ihan kiva opettaja, en ole varma
   mutta oliko se siinä luokassa kun ne pojat hälisi siellä takana ja se
   ope kertoi meille vähän niistä luokan istumapaikoista ja ne yhdet tyypit
   istui siellä takana erillään ja jotain ihmeellistä hommas siellä.... ;D
   T. Ella

   Poista
  5. Ylä- ja alakertaa :) Joo no taisitte käydä enkun luokassa, se oli siinä alhaalla!

   Poista