DON NEGAISS "NIKA"

o. Don Negaiss
"Nika"

 
s. 19.5.2014

i. Don Larino, ii. Don Primero, iii. Donnerhall
e. Vefa


tummanpunaruunikko

omistaja-kasvattaja:
Pirita Heikkinen


Nika on todella reipas, rohkea ja kekseliäs orivarsa varustettuna pitkillä koivilla ja hyvällä luonteella. Nikan isä Don Larino voitti 3-vuotiaana Bundeschampionatin eli Saksan mestaruuskilpailun keskiarvolla 9,3 ja on vuoden 2013 oripäivien voittaja. Nika syntyi  kevään ensimmäisen ukkosen aikaan ja Don Negaiss tarkoittaakin ukkosmyrskyä. Kutsumanimi Nika merkitsee voiton tuojaa ja tulevaisuudessa varsasta onkin tarkoitus tulla minulle kilpahevonen.

1kk

19.5. Vajaan puolen tunnin ikäisenä
Ensimmäistä kertaa jalkeilla noin tunti syntymästä
3pv

5 kommenttia:

 1. Tästä pojasta tulee kyllä aika upee kun kasvaa isoksi! :) Tai se on jo!

  VastaaPoista
 2. Äärettömän komea varsa! Myös tarina sekä oikean- että kutsumanimen takana on todella ihana ja yksilöllinen, varmasti ajatuksella mietitty.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oii iso kiitos sinulle!♥ Taisi siinä viikko vierähtää, kun kuumeisesti selasin latvian kielisiä sanakirjoja ja ukkoseen liittyvää sanastoa ja myös englannin kieliset ihmisten baby names -sivustot tulivat tutuiksi :D Muistan nauraneeni sillä viikolla kun varsa syntyi, että minun puhelimen joka ikinen välilehti (eli maksimimäärä 36) oli täynnä jotain nimen keksimiseen liittyvää

   Poista
 3. Aivan ihania kuvia ja Nika on kyllä todella suloinen, varmasti tulee oiva kilpahevonen! Onnea teille tulevaisuuteen, toivottavasti tavataan areenoilla. :)

  VastaaPoista