torstai 7. marraskuuta 2013

The best I've ever had || 2 years

 
Tiistaina tuli täyteen tasan kaksi vuotta Veeran kanssa.
 
En olisi ikinä uskonut kuinka tärkeä tuosta tammasta voikaan tulla. Alkuun ajattelin, että ostan jossain vaiheessa uuden hevosen, mutta pian kävi kuitenkin hyvin selväksi, että Veera on tullut jäädäkseen. Nykyään en voisi kuvitellakaan elämää ilman tuota tempperamenttista, kaunista ja maailman hienointa tammaa. Joka päivä kun menen tallille se hirnahtaa minulle tervehdykseksi ja kipittää portille höristen.
 
Veera on nyt hyvin onnellinen.
Sillä on ihania hevosystäviä, oma varsa kasvamassa mahassa, mukava rauhallinen talli ja erinomainen hoito, se saa juosta lujaa metsässä ja mennä hienosti kentällä. Se on löytänyt ilon liikkumiseen ja saanut meiltä rakastavan kodin.
 
Olkaa hyvä, katsokaa ja kuunnelkaa. Meidän tarina alusta asti aina tähän päivään.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 

 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
17 kommenttia:

 1. On se kyllä niin kaunis ja kuvauksellinen! Kuka toinen hevonen noissa laidunkuvissa on? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, Veera näyttää kyllä nätiltä aina, sillä on sievä naama :) Kahdessa ensimmäisessä kuvassa on ehkä sinullekin tuttu edesmennyt Grandy-herra, joka on asustanut myös Aittiksessa ja Paatelassa. Lopuissa kuvissa on Veeran nykyinen BFF, sellainen hauska nuori kaveri jolla on vasta ihan vähän aikaa ratsastettu :)

   Poista
 2. MOI! Nyt iski tuhat volttia,tätä kuvien syvyyttä,kaunista herkkyyttä,iloista ilmettä molenmilta,ihanaa musiikkia ja kauniita taustoja.Tämähän ihan herkistää paatuneimmankin ihmisen.Tätä minä olen toivonut,ehkä hieman yrittänyt vaikuttaa tähän suuntaan.Olette kauniita ja kuvauksellisia, ihania,syötävän suloisia.Kaksi vuotta on varmasti myös kasvattanut sinua paljon,olet ehkä joutunut myös luopumaan jostakin mutta saanut varmasti nautintoa roppakaupalla.Ratsastus tunti hepalla on enemmän pintaliitoa oma antaa huolineen, murheineen .iloineen syvyyttä elämään.Olen lukenut blokiasi säänöllisesti mutta en ymmärrä maneesi enkä muustakaan esteistä muuta kuin että eivät ole syötävää niin olen pysynyt hiljaa.En viitsi hämmentää turhaan soppaa,asian tuntijoita tuntuu olevan tarpeeksi.Mutta joskus toiste lisää,suloista talven odotusta ja varsan varttumista ja terveyttä teille molemmille...Toivoo ano avain RIMA DONNA...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Long time no see, mietinkin jo yksi päivä että oletko kyllästynyt meihin! Voi kiitos paljon Sinulle, ihana kommentti :) On tämä kyllä ollut todella rankkaa, mutta ehdottomasti sen arvoista. Oma hevonen taitaa kyllä olla aina jonkinlainen "uhraus", mutta se antaa kyllä moninkertaisesti takaisin. Viimeksi olen tainnut nähdä kavereita koulun ulkopuolella kesälomalla... Helpommankin kaavan kautta voisi varmasti tämänkin asian tehdä, mutta olen hyvin tyytyväinen valintaani :) Kiitos vielä kerran, mukavaa kun kommentoit taas!

   Poista
  2. Kiitos kiitos`! Kyllä mukana ollaan,jos ei aina äänessä niin ainakin taustalla.Hyvät viikon loput sinulle ja Veralle.Ilolostui RIMA DONNA...

   Poista
 3. Onks vera ollut edellises kodis jotenki laiminlyöty,kun kerta sulla löytänyt onnen tms?:) hieno heppa kyl tullu,yhteistyö kantaa hedelmää;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Ei se ainakaan edeltävällä omistajalla, ihan hyväkuntoinen oli hakiessa, mutta ainoana hevosena monen vuoden ajan viimeisimmissä paikoissa. Veera selkeästi nauttii kun on sillä on ystäviä ja hevosseura on minun mielestäni ihan ensiarvoisen tärkeää henkisen ja fyysisenkin hyvinvoinnin kannalta ihan jokaiselle hevoselle :) Veera tekisisi varmaan itsarin jos joutuisi nyt kokonaan yksin, sen verran kiintynyt on kavereihinsa :D

   Poista
 4. Ihan upeita kuvia osa näistä!!! :-) ja hyvää "vuosipäivää" :D

  VastaaPoista
 5. Vau, onnea "vuosipäivästä" ! :) ♥ Te ootte aivan upea pari, sovitte niin hyvin yhteen. Ja sun blogin kuvia on aina niin mukava katsella, koska niitä on runsaasti ja ne ovat niin hyviä! (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos Aada :* Hihi 136 kuvaa, luulin jo että meni ylitarjonnan puolelle, mutta hyvä että ilmeisen moni on jaksanut kuvat katsoa!:D

   Poista
 6. Vau mitä kuvia! :))
  Ja tällei ihan btw, mitä oot tykänny tosta "panssari"turvaliivistä mikä sulla näyttää olevan, istuuko se oikeesti kunnolla esim kisatakin alle, niinkun mainostetaan? :) oon miettiny sen hankkimista, niin olis kiva kuulla sun mielipiteitä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitti Ronja!!

   Tätä on itseasiassa kysytty pari kertaa aiemminkin ja ei mulla kyllä ole ollut mitään pahaa sanottavaa tosta liivistä! Se on tosi kevyt ja mukava päällä, aivan kuin ei olisikaan. Mahtuu kisatakin alle ja on siellä kyllä aivan huomaamaton! (Ainakin noissa Korpilahden ja Polliksen kuvissa se on päällä, eikä sitä niistä kyllä huomaa. Mutta kannattaa ottaa takki mukaan sovitukseen niin ainakin varmistuu!) Käytännössä ei ole vielä tullut testattua, mutta uskoisin ettei pudotessa aiheuta lisävahinkoa kuten jotkut haarniskat, sillä on niin ohut ja joustava. Voin siis kyllä suositella, tyytyväinen olen ollut, vaikka vähän kilpparilta toi liivi takaa päin näyttääkin :)

   Poista
 7. Liian hienoa ♥ Onnea teille, olette kyllä mahtava pari! :)

  VastaaPoista
 8. =) Onnittelut kuluneesta ajasta! hieno hankinta ja tsemppiä tulevaan vuoteen -minna-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitti Minna!! Kyllä siitä on mieleinen tullut ja tosi kiva kaveri :)

   Poista