VEFA "VERA"t.Vefa
"Vera"

s. 23.7.1997  -  31.1.2018   

Latvialainen puoliverinen
Latvia > Suomi (2004)


tummanpunaruunikko
säkäkorkeus 165cm

oma 5.11.2011 >


varsoi 19.5.2014 komean orivarsan orista Don Larino


Veera on ensimmäinen oma hevoseni ja nykyisin myös paras ystäväni. Sillä on vahva luonne, joka tuottikin pieniä hankaluuksia matkamme alkutaipaleella. Tamma ei kuitenkaan koskaan ole ilkeä, vaikka näyttääkin hyvin hapanta naamaa niille joista ei pidä. Olenkin onnellinen siitä, että taidan olla tällä hetkellä Veeran lempi-ihminen ja se tulee joka päivä laitumen portille vastaan höristen. Veran nimi tarkoittaa uskoa ja uskollisuutta ja kun tamman luottamuksen sekä kunnioituksen ansaitsee se on maailman hienoin ystävä. Tamma asustaa varsansa kanssa pienellä kolmen hevosen yksityistallilla, jossa on siis vain yksi hevonen niiden lisäksi.

Ratsastaessa Veera on osaava, mutta jos siltä ei vaadi tarpeeksi, se tietää kyllä keinot lusmuilla työnteosta. Tamma tuntuukin olevan melkoinen ikinuori ja se käyttäytyy välillä kuin kakara loikkiessaan karkuun hurjia puluja sekä kiviä.

Olemme kilpailemme yhdessä aluetasolla koulu-, este- ja kenttäratsastuksessa ja kuuluneet Keski-Suomen kenttä- ja koulurenkaaseen. Kotitreeneissä pääpaino on kuitenkin aina ollut sileän työskentelyssä ja kaudella 2013 starttasimme ainoastaan koulua erilaisten sattumusten vuoksi.

Veera astutettiin kesällä 2013 oripäivien voittajahevosesta, kouluorista Don Larino ja 19.5.2014 maailmaan putkahti hieno orivarsa ja tulevaisuuden liitokavio Don Negaiss eli Nika.

Perhepotretti 20.6.2014
 
 

5 kommenttia:

 1. Todella kaunis tamma sinulla! Kaikkea hyvää teille molemmille!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vau kiitos paljon, ihana kommentti! Samoin Sinulle!:)

   Poista
 2. minkä säkänen vera on

  VastaaPoista
 3. äh eikun siis piti kysyä , että kuinka suuria esteitä hyppää ja koulu taso

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kisoissa ollaan hypätty metrin ratoja, yksittäisenä 120 ja koulussa kilpailtu helppo B luokkia. Lisäksi ollaan kisattu kentässä harrastetta ja treeneissä hypätty lähestulkoon kaikki tuttarin esteet. Kotona Veera suorittaa kyllä helppo A -tasolla ja lisäksi osaa teknisesti joitain vaB asioita, mutta jännittää kisoissa :)

   Poista