keskiviikko 8. toukokuuta 2013

Valmennus, klinikka + järjetön määrä kuvia

Sunnuntaina meillä oli taas valmennus, mutta tällä kertaa saattekin tyytyä sen osalta vain lyhyeen selostukseen ja kuvien katseluun. Jouduimme valitettavasti ratsastamaan maneesissa, sillä ulkona satoi aika reippaasti. Tamma yrittikin heti alkuun kertoa ettei tahdo maneesiin, jossa on merihirviö (puutarhaletku jolla kasteltiin maneesia...). Veera toimi kuitenkin kivasti heti alun kiukuttelun jälkeen ja takaosakäännöksetkin sujuivat jo todella paljon paremmin kuin viimeksi. Tamma oli myös oikein reipas tällä kertaa ja reagoi hyvin pohkeeseen.


Maanantaina kuskattiin Veera klinikalle kontrollikäyntiä varten ja ensimmäinen ongelma ilmaantui heti ovesta sisään astuttaessa. Tamma nimittäin päätti että hänhän ei enää pakkopilttuuseen astu, sillä viimeksi neitiä puristettiin siellä nenästä! Ensin yritettiin ihan kiltisti suostutella Veeraa sisään, sen jälkeen liinalla vetämällä ja työntämällä takamuksesta, mutta pilttuuseen tamma ei suostunut! Lopulta eläinlääkäri tuli tuikkaamaan rauhoittavaa veeralle ja siitä tulikin nopeasti unelias. Heti kun yritettiin uudestaan tamma jotenkin kummasti piristyi uudelleen. Viimein eläinlääkäri sai kuitenkin työnnettyä veeran takaperin sisään ja saatiin aloitettua hommat, melkein puolituntinenhan siinä menikin...

Tarkastettiin ensin hengitystiet tähystämällä ja ne olivat onneksi aivan puhtaat! Sitten oli vuorossa raspaus ja toisen tujauksen voimin saatiin tamma oikein helposti raspattua. Takahampaisiin oli ehtinyt muodostumaan pienet takakoukut, mutta klinikan välineillä ne lähtivät hyvin pois. Kysyttiin samalla myös eläinlääkärin mielipidettä tamman astutukseen ja hän ei nähnyt siihen mitään estettä. Jonkun ajan päästä lähdettiin ajelemaan takaisin tallille, jossa jätettiin veera pariksi tunniksi virkoamaan. Odotellessa käytiin kevään ensimmäisillä pehmiksillä (jee!), jonka jälkeen tultiin takaisin tallille ja koska veera oli jo virvonnut ihan täysin heitettiin se pihalle auringonpaisteeseen.

Illalla palattiin vielä tallille ja lähdettiin Veeran kanssa reilun tunnin kävelylle metsään. Kamera oli totta kai mukana ja kuvatodisteita on paljon. Koittakaahan jaksaa katsoa kuvat läpi ja kertokaa mitkä niistä olivat suosikkejanne!:)
 


Bongattiin tallikiisseli pihasta


 
 

"Siis koskitsä just mun tukkaan?!?"Matkattiin halki Saharan

Cityponi!

Lemppari ♥

9 kommenttia:

 1. aaaa ihana kuva toi saharakuvan jälkeinen otos♥
  ... ja kaikki muutkin, mutta erityisesti pidin siitä :)

  VastaaPoista
 2. Ihania noi kaikki kuvat!! Ootte niin nättejä molemmat :D

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia! Toi kuva "siis koskitsä mun tukkaan?" on paras huumorimielessä kyllä. :D Toinen saharakuva on upea <3
  - ELLA

  VastaaPoista
 4. Moi taas.Neljäs kuva on ihana te ootte niin söpöjä,aavemetsä no.9,tukka juttu,18 mitäs me uljaat kaverit,19 pusuttelua??6 ihan vaan muuten ihana ja viimeinen kuva lutunen.Nämä ninun suosikkejani.Eihän moin ihanista malleista huonoja kuvia sakaan.Toivottavasti et tykkää kovin kyttyrää minun kuville antamille nimityksille?Onhan se hienoa jos Vera varsosi,kyllän noin hienolle tytölle sulhasia löytyy valita asti,vaikka ei tänä päivänä välttämättä sulhasta livenä tarvitse näkyäkkään.Mutta hyvää kesän odotusta teille molenmille(taitaa tulla jo viikon loppuna)...
  T.RIMA DONNA...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka ja kiitos paljon taas kommentistasi! Toki kuvat saa nimetä, hauska niitä on lukea :)
   Toivotaan että Veera tulee kantavaksi ja kaikki sujuu hyvin, sulhokin on jo mietittynä ja varattuna! Hyvää kesää myös Sinulle!

   Poista