sunnuntai 26. toukokuuta 2013

Pomppiva poni ja lentävä kuski!

Ihanaa, kesä on täällä! Veera on viettänyt pari viimeisintä viikkoa lähinnä maastoillen iltaisin metsissä piilossa auringon paahteelta ja kentällä ollaan pyörähdetty vain parina päivänä. Veera onkin malttanut hienosti ahkeroida myös koulukiemuroiden parissa rentojen maastoilupäivien jälkeen. Myös meillä koulussa on ollut tosi rentoa ja oppitunnit ovat mennee joko nurmella aurinkoa ottaessa tai projektitöiden parissa. Kaikkien ysien tehtävä oli luoda jonkinlainen yritys joko yksin tai pienessä ryhmässä ja markkinoida sitä eteenpäin. Me päätimme muutaman kaverini kanssa järjestää kuvataidenäyttelyn ja päätyöni on mikäs muukaan kuin muotokuva Veerasta! Voisinkin laittaa kuvan maalauksesta heti kun näyttely on järjestetty.
 

Olen saanut myös ratsastaa viimeaikoina paljon Boke-ponilla ja yhteistyömme tuntuu paranevan hyvää vauhtia. Eilen vuorossa oli ilman satulaa ratsastusta kentällä ja polskuttelua järvessä. Ja kuten joku Sherlock saattoikin otsikosta päätellä, ei siitä selvittykään ilman kuskin lentoharjoituksia!
 


Ja kuskia naurattaa!


 
Tui tui!Jokseenkin epäilevä ilme jo tässä vaiheessa?


Vruuum... Täst se lähtee :D
 Jep eli rantaan tullessa poni ilmeisesti säikähti vähän äitiä tai päätti muuten vaan ottaa ritolat. No ei se mitään, tuosta selvittiin helposti, poni teki vain pienen kiihdytyksen ja laski jo päänsä ruohomättääseen. Sanoin vaan että nyt lähti kyllä ratsu alta ja nauroin ponille, joka muistutti lähinnä sumopainijaa tuhistessaan :D Heti sen jälkeen äiti kuitenkin sanoi, että sai hauskan kuvan ja lähti takaviistosta näyttämään sitä. Sillä sekunnilla poni otti taas vähän kierroksia ja päätti että kuski istutetaan nyt kyllä hiekkalaatikkoon! Muutaman rodeoloikan ja käännähdyksen jälkeen löysinkin itseni jo maasta ja katsoin kun poni harhailee ensin mutaman askeleen ilman pilottia ja poistuu sitten paikalta pää pystyssä liitoravia ja häntä tötteröllä. Ehdin jo sanomaan että "Sinne meni Boke..." kunnes noin viiden sekunnin kuluttua lause jatkuikin sanalla "syömään??". Eikun poni vaan kiinni ja vammoja tutkailemaan.

Laskeutuminen itsessään ei juuri sattunut, mutta pienen pohdinnan jälkeen vammoja löytyikin joka raajasta. Lonkkaan tuli melkoisen ikäviä pistohaavoja sepelistä jolle laskeuduin, pohkeeseen mustelma, toiseen jalkaan ja vasempaan kämmeneen lievää asfaltti-ihottumaa ja lisäksi oikean käden etusormi on joko murtunut tai venähtynyt ja käsivarsi tuntuu siltä kuin olisin nostellut sadan kilon puntteja koko eilisen päivän. HYVÄ MÄ!! Oon taitava ei voi muuta sanoa. Siitä olikin jo kohta neljä vuotta kun viimeksi pääsin ottamaan tuntumaa tantereeseen... :D Oli kyllä varsin hilpeä päivä eilen ja tänään meinasin lähteä kokeilemaan onneani Veeran kanssa. Mitä sitä nyt yhdellä sormella tekisikään... x)

 

8 kommenttia:

 1. ihania kuvia boken kanssa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kuvaaja onnistui hyvin tehtävässään :)

   Poista
 2. Hieno Boke! Vera on niin kaunis. ♥ Mullakin ns. karkas hevonen ja meinasin itsekkin jo sanoa että sinne meni mutta ei se mennyt kuin viiden metrin päähän syömään vihreää. :D
  T. Ella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, Boksu ja Veera kiittää :) Haha se riski on aina olemassa mikäli ei pysy turvallisesti aitojen sisällä :D

   Poista
 3. Moi. Taisi vesi olla vielä aika kylmää.20 kuva ihanasti kaikki tallella,8 hyvin ilmavasti ilman satulaa,1 Vera onnensa kukkuloilla ja 3 hienot hymyt piristää aina.Olipa hyvä ettei käynyt pahemmin pikku ruhjeet vai lujittavat kehoa.Hyvää astutus onnea teille.
  t:voo.RIMA DONNA

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Olihan se vielä aika vilpoista 14,5 astetta, nyt on tosin jo lämmennyt, vaikka virtapaikka onkin :) Ja niinpä, olisi ollut ikävä viettää kesää puolikuntoisena! Kiitos paljon ja hyvää kesää Sinulle

   Poista