sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

Uusi ulkoasu

Vihdoin sain uuden ulkoasun valmiiksi, onhan sitä jo kohta kuukauden päivät värkättykin! Tein yli 30 banneria, jotka kaikki vuoron perään lentivät roskakoriin erilaisista mysteerisistä syistä. Myös taustan valinta oli hyvin aikaa vievä prosessi ja lopulta kahlattuani läpi internetin, päädyin tekemään taustan itse soveltamalla jo valmiita pohjia. Samalla päivitin Veran esittelysivun ja lisäsin itsellenikin oman, joten lukaiskaahan nekin läpi jos olette uusia lukijoita! Tällä kertaa innostuin sorkkimaan myös vähän HTML- ja CSS-koodeja, vaikken mitään radikaaleja muutoksia niillä tehnytkään. Perfektionistin piirteet ovat välillä todella rasittavia, vaikka on niistä kyllä joskus hyötyäkin... Tulipahan ainakin opittua yhtä sun toista koodeista ja muusta nörtteilystä!
 
Tältä pitäisi näyttää, sanokaa jos jokin kohta ei toimi oikein, niin yritän korjata!

Kertokaahan mitä mieltä olette yleisesti uudesta ulkoasusta, tarvitaanko vielä hiomista?

6 kommenttia:

 1. Ihana tää uus ulkoasu, yksinkertainen ja kaunis:) Ite siirtäisin tunnisteet alas tai vähentäisikö niitä.

  VastaaPoista
 2. Kiva kesäinen ja raikas ulkoasu + banneri. Mä taas en henkilökohtaisesti pidä noista tekstien varjostuksista, mutta ne on ihan mielipide asioita.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Emma! Jep, ne varmasti jakaa mielipiteitä, itse en taas tykkää niistä läpinäkyvistä laatikoista linkkien alla mitä näkee nyt paljon :)

   Poista
 3. Moi taas.Mielestäni hyvin aikuismainen ja siisti,kuten arvata saattoi.Oikealle olisin laittanut jonkin niistä monista ihanista kesä/järvikuvista joissa te niin ihanasti poseeratte.Sanon tämän ihan siksi että ei tule pelkästään näitä lääp,lääp.juttuja.Mukava kun jaksat uudistua näin usein,ja mitenkä jaksat pitää lukijasi ajan tasalla.Mutta mukavaa lukion alkua sinulle ja pidä oma pääsi kuten tähänkin asti.Toivottavasti vielä on kesää jäljellä...
  Toivotteli:RIMA DONNA...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Kiitos, kokeilin itse asiassa mahduttaa useampiakin niistä kuvista banneriin, mutta ne eivät oikein millään meinanneet istua siihen :) Kiitokset, toivotaan näin!

   Poista