keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

Alku aina hankalaa, aluekenttävalmennus 27.7.

Lauantaina suunnattiin kohti Keuruuta, tämän kauden toisiin maastoestetreeneihin. Alkuun ei tosiaan sujunut ihan nappiin, kun Veera protestoi metsään esteille lähtemistä jonon ensimmäisenä tehden kaksi kertaa uukkkarin takaisin kentälle. Muutama este sinniteltiin jonon ensimmäisinä, Veera hyppäsi kyllä, mutta hauskaa ei ollut kummallakaan. Pian tamma sitten hermostuikin lopullisesti kavereiden hävitessä näkyvistä ja se alkoi hyppiä pystyyn niin, että minun oli pakko tulla alas selästä. Vera rauhottui laskeuduttuani ja odoteltiin puskassa kavereiden palaamista takaisin edelliseltä esteeltä. Tämän jälkeen vaihdoimme järjestystä siten, että pääsimme tulemaan toisina, mikä oli äärimmäisen hyvä ratkaisu siinä tilanteessa. Vera muuttuikin heti todella innostuneeksi ja jouduin ihan tosissani pidättelemään pupun lailla loikkivaa ratsuani vuoroamme odotellessa. Hypyissä Veera oli terävä, nopea jaloistaan ja tuli hyvin oikeisiin paikkoihin.
 
 Lopuksi hyppäsimme vielä yksitellen harrasteen radan ja tällä kertaa Veera lähti matkaan innoissaan ja ilman ongelmia, vaikkei kaveria ollutkaan vetoapuna. Matkanteko sujui hyvin lukuun ottamatta yhtä hyppyä, jossa Veera tuli liian kovalla vauhdilla pidätteistä piittaamatta niin juureen, että mietin jo menemmekö esteestä läpi vai pääsemmekö sittenkin yli. Loput esteet sujuivat hyvällä rytmillä ja Veera malttoi mielensä paremmin, jolloin hassuja hyppyjä ei tullut. Vesi ja alashyppy mentiin ravissa ja yksi jyrkempi alamäki käynnissä (...), joten radasta tuli yliaikaa vajaa kymmenen sekuntia. Se ei kuitenkaan ole tärkeintä ja loppujen lopuksi treeneistä jäi tosi hyvä mieli, vaikka alkuun olikin hankaluuksia!


 

 
 
 
Siihenpä simahti :)


6 kommenttia:

 1. Kiva että meni hyvin xD Missä noissa parissa kuvissa on katse?? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, niin minustakin. Tärkeintä oli, että molemmille ja etenkin Veeralle jää hyvä mieli nyt kun ei välttämättä enää tänä vuonna käydä maastoesteillä :) Piti vissiin tarkistaa ettei yksikään muurahainen jää alle.

   Poista
 2. Onneks edes jokin onnistui, kiva postaus:)

  VastaaPoista
 3. Ihania nuo viimeiset kuvat! (:
  Ihanasti Veera porskuttaa eteenpäin. Ja eihän aina tarvitse onnistua,
  alku hankalaa ja loppu helpottaa! (:

  -Ella

  VastaaPoista
 4. ELLA. SUN KOMMENTTI. TAAS. Voi ei!!! Kirjoitat aina niin kivoja kommentteja ja sit ne menee ja katoaa jonnekin :D Mutta hei kiitos paljon ja Veera on kyllä tosi ihana kun se osaa ottaa niin rennosti :)

  VastaaPoista