perjantai 23. toukokuuta 2014

Nimipohdintaa, kuvia & video!

 
Täällä ollaan mietitty varsan syntymästä lähtien kaiket päivät hyvää kutsumanimeä pikkujätkälle! Virallisen nimen keksin toissayönä sanakirjoja selaillessani ja kakkosvaihtoehtoonkin on jo ihan ok idea eli tämän osuuden pitäisi olla paketissa. Toivottavasti Hippos hyväksyy ensimmäisen ehdotuksen ja enpä kyllä oikein keksi mitään syytä miksi ei! 
 
Lempinimeä on sen sijaan ollut paljon vaikeampi yrittää pohtia, mutta jostain syystä olen kuitenkin tarrautunut vaihtoehtoihin Nik, Nick, Nika. Ne on kevyesti johdettu virallisesta nimestä ja pidän niiden merkityksistä. Nika tarkoittaa  "Bringer of victory", "Good" ja "Belongs to God", mietin ainoastaan että onko nimi liian tyttömäinen. Useimmissa maissa se on kuitenkin pojan nimi tai vaihtoehtoisesti käypä molemmille, enkä tiedä osaanko päästää siitä enää irti :D Ehdotuksia saa kuitenkin ehdottomasti vielä heitellä ja kertoa mielipiteensä!
 
Lisäksi tietysti myös blogi tarvitsee uuden nimen ja tässä kohtaa minun pääni lyö kyllä aika lailla tyhjää eli apua kaivataan!!
 
Day 2Veeran täytyy koko ajan olla julmistelemassa naapuritarhan asukille, ettei vaan varsaa kidnapata
Kolmas päivä eli torstai
Hienosti toimii taas jouset tammankin askeleessa, kun on ylimääräinen rahti saatu mahasta veke :)

Ei käytetä riimuja muuten kuin tarhaan mennessä ja taluttaessa, tässä varsa vaan lähti laukkailemaan heti tarhaan päästyään kun oli vielä silloin ihan vapaana. Ehtivät käydä tarhan takareunassa ja tulla takaisin jolloin riimu otettiin pois :) 

"UFOT TULEE VIEMÄÄN MUN LAPSEN!!"

"Ihan varmasti tulee!!"
"Huh huh, äkkiä pois, ne lähti sittenkin"


Varsa 3 päivää olisi karannut tarhasta mikäli sähköjä ei olisi laitettu päälle... Reipasta meininkiä!


Tänään eli varsa 4 päivää


"Hei!"
Iiihhana lapsi ♥


Hehe nokkela varsa tahtoi syödä ruohoa, mutta koivet oli aaaivan liian pitkät, joten tämäpä keksi mennä ensin polvilleen ja lopulta makuulleen ja mussuttaa siitä


♥ Veeraa vähän väsyttää :D


Olen Salama McQueen!!
Olen myös ninja!!
Hieno keksintö Veera! Nyt ei kyllä varsa pujahda minnekään huomaamatta :D

Siinä on hyvä paikka maata mamman mahan alla
Nämä kaksi napattu alla olevalta videolta

Video on kuvattu eilen eli varsa oli silloin kolmen päivän vanha öttiäinen :)
Tänään laitettiin varsalle riimut kolmatta kertaa päähän ja se onnistui jo todella hyvin, varsa oli rento eikä pyristellyt vastaan. Se myös talutettiin ensimmäistä kertaa talliin ja takaisin ja toiseen suuntaanhan tämä meni kuin vanhalta tekijältä ja varsa kulki kiltisti eteenpäin vierellä - oppivainen kaveri sanoisinko!

18 kommenttia:

 1. Entä jos lempinimi olisi Ninja? :) tai nakki! :D nakke, naksu, niksu, Niilo, nipa, niva, neva, tätä voisi jatkaa ja jatkaa :D veera&niilo ainakin sopisi kun molemmat ns ihmisten nimiä. Jospa saisit näistä edes uutta ideaa :) itse nimeäisin joko suomalaisella nimellä tai sitten joku ei ollenkaan oikea nimi. Esimerkiksi nakki on ne hauska nimi :D ninja sopisi kun on hirmuisen pitkät jalat joten melkoinen ninja saa olla noiden kanssa selvitäkseen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ninjan yhdistään automaattisesti tyttöön ja sanon mun veljeä Nakiks enkä halua viedä kenenkään tutun hevosen nimeä :D. Mutta Nipa ja Niilo ois kyllä todella kivoja!! Veeranhan ns. "virallinen" kutsumanimi on Vera ja sillä sen esittelen aina ensimmäistä kertaa ja menen valmennuksissa ym :D Vera ja Nika on molemmat slaavilaisia/venäläisiä nimiä, joten siinä mielessä voisivat passatakin yhteen. Jos varsan nimeäisin Nikaksi kutsuisin sitä todennäköisesti esim Nikkikseksi tmv. tai vaikka juurikin Nipaksi (tää oli tosi hyvä!!). Kiitos siis tosi paljon näistä saattaa olla että varsasta tuleekin Nipa!:) Haha niin kyllä täytyy, mutta ihmeen hyvin se niillä on tähän asti koikkelehtinut :D

   Poista
 2. kannattaisi ihan turvallisuus syistä laittaa varsalle pienenmpi riimu päähän. näyttää että tonne voisi jäädä jalka jumiin jos rapsuttelee vaikka takajalalla korvan takaa :(
  iahania kuvia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole pienempää riimua eikä sitä käytetä muuta kuin tarhaan mennessä ja taluttaessa, varsa vaan lähti laukkailemaan heti tarhaan päästyään kun oli vielä silloin ihan vapaana. Ehtivät käydä tarhan takareunassa ja tulla takaisin jolloin riimu otettiin pois :)
   Kiitos!:)

   Poista
 3. Wow miten upea laukka varsallasi onkaan ! :0 (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äää voi kiitos! Laukka tuntuu kyllä olevan ainakin tällä hetkellä vahvin askellaji, ravi on varsun mielestä ihan tylsää :D

   Poista
 4. Mulla meni ohi, mikä se virallinen nimi nyt on? :''D mutta josta tuota listaa jatkaisi niin nick olisi mukava, siinä olisi pientä charmia tulevalle tähdelle ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei mennyt mitään ohi, et tiedä koska en kertonut xD Varsasta tulee nyt Nika "viralliselta" kutsumanimeltään :)

   Poista
 5. Tai ei siis sinähän tuon nimen keksit :--D mutta tulin vielä miettineeksi että oiskohan yksi nimiehtotus Vikke, mutta mun mielestä se on ehkä liian koiramainen :"D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha :D Nyt kun sanoit niin Vikestä tulee tosiaan mieleen vähän joku koira, sellainen vikinä tiedäthän :'D

   Poista
 6. Tuleepa isoja pukkeja jo tuossa iässä, varovaan kun aloitat ratsukoulutuksen ;) Nika kuulostaa hyvältä, helppo mutta erikoinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha saas nähdä uskallanko ensimmäisenä selkään :'D Tuo oli vielä sen ihan ensimmäinen kunnon pukki, joten katsotaan vaan kuinka korkealle koivet nousee pienen harjoittelun jälkeen... Jee ensimmäinen rohkaisun sana, tätä tarvitsin, Nika it is!!

   Poista
 7. Miten olisi Nike ja kutsuttuna Nikke.. Eli samoin kuin tuo Vera-Veera. :)
  Tai kenties Nemo?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun veli vie kaikki hyvät lempinimet, se on Nikke + tämän kymmenet variaatiot, joten en halua varsasta saman nimistä :D Nemosta taas tulee mieleen joku pikkukoira tmv. ja se tarkoittaa "ei kukaan" eikä mun varsa oo nobody :DD Muuten kyllä oikein hyviä!

   Poista
 8. Aivan ihana heppalapsonen, mä en kestä !! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, heppavauvan ihanuudesta voi kyllä olla vain ja ainoastaan täysin samaa mieltä!:D

   Poista