maanantai 12. toukokuuta 2014

Varsominen lähestyy, 328vrk!


Yöherätykset aloitettu, Veera voi varsoa koska tahansa! Pari yötä sitten meidän kamerasysteemi kaatui tallin puolella ja kun äiti aamuneljän aikoihin oli mennyt talliin korjaamaan sitä, Veera oli ähissyt karsinassaan makuulla ja sen vatsalihakset olivat ihan kireällä. Tänä aamuna (sunnuntaina siis, mutta postauksen julkaisu venyi yli puolen yön) Veeran piti miettiä vähän ennen kuin se lähti tallista ulos ja tarhassa se vaan varri hitaasti ympäriinsä ja illalla hännän ympärys oli ihan hyytelöä. Veeran normaalilämpötila on nyt pitkän aikaa ollut aina mittausaikaan tasan 37,8 ja nyt tänä iltana sitä oli 0,4 astetta vähemmän, mikä viittaisi varsomiseen jo tämän yön aikana. Toisaalta nisät eivät ole vielä täyttyneet aivan päihin asti, mutta etenkin tänä vuonna on kyllä tullut jo niin monta yllätysvarsaa että parempi olla laskematta sen varaan! Vähän me ollaan vielä harrastettu liikuntaa, narunpäässä tamma ei halua enää kulkea, mutta olen tehnyt niin, että menen itse tarhaan hengaamaan ja kävelemään. Veerahan tietysti seuraa mielellään perästä kun saa vapaana tulla omaa tahtia ja ollaan leikitty myös piilosta sillä tavalla, että tamma saa aina etsiä mut :)


Piknik sopii kuitenkin aina vaikkei saisikaan olla villihevonen!


Pyydän anteeksi, näin keväisin tungen aina blogiin kaikenmaailman ruohotupsujen kuvia 


Vielä muutama kuva minun ja meidän koiran lauantai-illan/yön lenkiltä! Oli aivan upeat maisemat, joten oli ihan pakko loikkia ryteikköön ottamaan kuvia pariin otteeseen. Voin vaan kuvitella mitä järkkärillä olisi saanut aikaan (jostain syystä kamera kaulassa juokseminen ei tosin kuitenkaan tunnu hyvältä idealta?). Niin ja hidastihan se vauhtia aikalailla kun piti katsella maisemia, joten tehokkuus oli treenistä kaukana, mutta oli muuten ihana juosta tuossa säässä!!

Ihana Elsa :)

6 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos, uusi vihreä tekee kyllä paljon kuvan ilmeelle!:)

      Poista
  2. MOI! Oisko kaksin rannalla YSTÄVYKSET,meinaan ihania kuvia,liekö Keiteleen rannoilta.Tosi hyviä toden näkösesti puhelimella otetuiksi.Hyvää varsomis ONNEA koko poppoolle.Ihasteli taas kerran RIMA DONNA...

    VastaaPoista