torstai 1. joulukuuta 2016

Shoppailu on rankkaa

Viime viikon black friday oli ja meni ja vaikka koko päivän kyttäsin eri paikoista ulkomaita myöten muutamaa juttua, sekä myös soitin pariin kivijalkamyymälään, ei niitä ilmestynyt alennukseen missään. Laatu säilyttää arvonsa oli mikä päivä, vuosi, maa tai valuutta tahansa... Kaikkea muuta olisi kyllä ollut tarjolla, ja itseasiassa sunnuntaiyönä klo 23.41 päädyin ostamaan saappaat ja samaan aikaan Jaakko löysi torista käytettynä juuri mittoihini sopivan Tipperaryn turvaliivin eli maanantaina sekin lisättiin ostosten joukkoon... Molemmat ovat jo kotiutuneet ja etenkin tuo Tipperaryn turvaliivi on kyllä ihan omaa luokkaansa. Aika uskomatonta, että suurin piirtein koko internetin ainoa myytävä Tipperary Suomessa oli juuri minun kokoa sekä istui kuin valettu, ja löytyi vieläpä oikeastaan vahingossa :D


Olen tullut siihen tulokseen, että päädyn konkurssiin mikäli päätän olla itse se, joka kiipeää ipanan selkään ensimmäisenä. Tarkoitan nimittäin sitä turvavarusteiden määrää... Samalla summalla laittaisi sen ratsuttajalle pariksi kuukaudeksi, mutta toisaalta on ne nuoret vikkeliä liikkeistään vielä monta vuotta! Voisikohan vakuutusyhtiöltä pyytää tällaista ennaltaehkäisevää rahoitusta? Uusi kypärä, freejumpit, kylkisuoja Nikalle, saappaat ja turvaliivi kuuluvat ainakin tähän kastiin, onneksi kaksi jälkimmäisenä mainittua voi jo vetää hankintalistalta yli. Ja joo uskokaa tai älkää myös saappailla on merkitystä, sillä jos varsan selässä jalka heilahtaa, on mennyt mies :D Tässä kohtaa taas kylkisuoja auttaa, kun se hieman "vaimentaa" jalan liikettä, vaikkei sitä siihen tarkoitukseen alun perin ole suunniteltukaan.  Tämä siis olisi hyvä siinäkin mielessä, että tahdon nokasta (niin siis Nikasta. Kiitos autocorrect. Tämän siitä saa kun yrittää valmistella postausta jo puhelimella.) mahdollisimman herkän, ja se kun liikkuu aika isosti niin saattaa olla, että omat jalkani vispaavat hieman ylimääräistä alkuun ihan tahtomatta etenkin pompuissa.
 
Nikan varusteet on onneksi jo suurilta osin valmiina, sillä Veera suostuu varmasti mielellään lainaamaan ipanalle omiaan, mikäli tämä lupaa olla hajottamatta niitä. Veeraa ja Nikaa molempia yhdistää melko kallis maku ja viehtymys laatuun, mutta valitettavasti kumpikaan heistä ei käy töissä, joten kustannukset jäävät omistajan kontolle ;)
 
Ipanan edustushuovatkin ovat jo valmiina, vaikka koko varsa ei ole vielä edes nähnyt satulaa :D

Freejump case näyttäisi pysyvän ratkaisematta vielä jonkun aikaa, sillä en millään pysty päättämään minkä väriset olisi hyvät. Ehdokkaina ovat tuiki tavallinen musta, punainen, jonka yhdistäminen tosin muihin varusteihin vähän mietityttää sekä creme, joka näyttää yllättävän kivalta luonnossa ja oikeastaan kaikkialla muualla paitsi itse freejumpin myyntikuvissa. Käytettyinä tosin näitäkin metsästän, joten ehkä ne kotiutuu joista löytyy halvin hinta ja se ratkaissee ongelman puolestani.
 
Onko teillä jotain ehdotonta suosikkia tai vaihtoehtoisesti inhokkia noista edellä mainituista väreistä?
 

 

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Se olisi ainakin varma valinta :) Jos ois ylimääräistä rahaa jokaisen satulahuovan mukaan ois hienot saman väriset jalkkarit, kun jotkut noista sulkee tietyt värit pois kokonaan :D

      Poista