torstai 14. heinäkuuta 2016

Pohdintaa blogin tulevaisuudesta


Moikka pitkästä aikaa! Kesä on ollut kauhean kiireinen, koko kesäkuun tein kahta työtä ja nyt täytyisi aloittaa syksyn kirjoituksiin lukeminen. Ihan oikeasti - en ole ollut tietokoneella kuin kaksi kertaa koko "loman" aikana ja silloinkin laitoin ainoastaan kuvat nopeasti koneelle kamerasta. Kuvia on tullut otettua paljon varastoon, saa nähdä ehdinkö ikinä julkaisemaan niitä kaikkia. Toivoisin että loman loppuosa olisi hieman vähemmän hektistä ja sen oikean lomailun lisäksi ehtisin myös päivittää blogia, sillä sen suhteen olisi suuri innostus. Ilman varsinaista aihetta bloggaaminen vaan tuntuu takkuavan, joten pitäisi yrittää löytää taas se ote kirjoittamiseen ja ehkä miettiä vähän blogin suuntaa.

Kertokaa jos teillä on ajatuksia tai ideoita jatkosta ja ennen kaikkea, mistä juuri te haluaisitte lukea ja kuulla tässä blogissa!

Tyypillisistä treenipostauksista Veran kanssa on valitettavasti vähän turha haaveilla ainakaan tällä hetkellä, sillä juuri nyt tamma viettää laidunlomaa Konginkankaalla ja sen ohjelmaan kuuluu päätoimisesti erään suokkivarsan hoitotätinä oleminen ja maastoretket. Tamman päänmenoksi on kuitenkin suunnitelmissa esimerkiksi uintireissu, josta on aivan varmasti luvassa kuvamateriaalia tänne blogiin ja voidaankin todeta, että kyllä tuo tamma taitaa edelleen tämän blogin päätähti olla. Nikan koulutus on myös edennyt huimasti ja siitä on kovaa vauhtia tulossa fiksu mies, ehkäpä valoitan sitä prosessia tarkemmin jossain vaiheessa.

Miltä kuulostaisi esimerkiksi postaussarja ensimmäisen oman varsan koulutuksesta haasteineen ja onnistumisineen minun näkökulmastani "tavallisten" postauksien lisäksi?


Kaunokainen

Jaakosta on tullut aika näppärä kuvaamaan, hänelle kiitos tämän postauksen kuvista. Täytyy lykätä sille useamminkin kamera käteen :D
Huomaa, että Veerasta on otettu kuitenkin aivan liian vähän kuvia nykyisin, kun joka kerta hämmästyy kuvia katsellessaan miten kaunis tamma se onkaan :D♥2 kommenttia:

  1. Joo Nikasta ja varsan kasvatuksesta ja koulutuksesta ois kiva kuulla lisää, nimimerkkillä varsakuume päällä täällä päin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista! Hihi en ole kyllä varma että auttaako Nika-postaukset ainakaan yhtään siihen varsakuumeeseen, voi olla että pahenee vaan, jos isken esille suloisimmat otokset :D

      Poista