tiistai 26. heinäkuuta 2016

"I remember thinking I had to have you or I'd die"

Videolla näette varsan ensihetket sekä meidän tarinan tiivistettynä tähän päivään asti. Veraa on kutsuttu vaaralliseksi hevoseksi ja ehkä se olikin sitä alkuaikoina, kun minulla ei ollut vielä kokemusta samalla tavalla haastavista hevosista. Kaksi kertaa olen oikeasti pelännyt sen selässä tai sitä käsitellessä ja ihan rehellisesti sanottuna mietin, että selviääkö kumpikaan meistä hengissä takaisin kotiin. Veera on aikaisemmin keulinut ratsastajan kanssa ympäri niin, että koko hevonen paiskautui pystyyn hyppäämisen jälkeen maahan taaksepäin jättäen silloisen ratsastajansa osittain alleen. Ja sitä temppua pelkäsin kuollakseni jos tamma päättäisi toistaa sen.
 
Mutta noista ajoista on jo vuosia. Nopeasti tamman kanssa oppi toimimaan ja kun aloin tuntea sen, siitä tuli maailman paras ja luotettavin ystävä. Sen selässä en enää koskaan pelännyt uudestaan ja huomasin, että joka kerta, kun Veera suunnittelee jotain se kyllä ilmoittaa siitä etukäteen ja pystyn lukemaan sen ajatukset tulevasta. Eli kyllä, se innostuu edelleen, pomppii ja keulii, kun on malttamaton ja tahtoisi jo mennä ("Varsa tahtoo laukata" on Nykäsen Kallen legendaarinen lausahdus Veerasta maastoradalla... :D), mutta nykyään sen kanssa osaa toimia ja tietää mistä tempaukset johtuvat ja tietää sen rajat. Aina kun se tekee jotain "tuhmaa" nykyisin, minua alkaa vain naurattaa ja ilahdun suuresti siitä, että vanhempi tamma on vielä innoissaan ja hyvässä kunnossa. Samaan aikaan yritän toki komentaa sitä vähän, ettei nyt aivan saa elää kuin pellossa, vaikka jotain erityisvapauksia on jo saanutkin!


Veera on ollut minulla jo lähes viisi täyttä vuotta. Se on neljäsosa minun koko elämästäni. Ei siis ihmekään että tammasta on tullut niin tärkeä, erottamaton osa minua - se menee kaiken edelle.

 
Nyt näiden alkutekstien jälkeen itse videoon, olisin tosi kiitollinen jos katsoisitte sen ja kertoisitte mielipiteenne siitä! Minusta ainakin oli tosi hauskaa katsella noita vanhoja videoita, olin jo melkein unohtanut että mekin olemme joskus kilpailleet esteitä ja kenttää :D


 
 
"It was the first time that I saw you. 
I'd never seen anything so perfect.
 
 I remember thinking that I had to have you or I'd die.
 
And I felt so peaceful and safe,
Because I knew that no matter what happened,
from that day on,
nothing can ever be that bad.
Because I had you."
 

2 kommenttia:

  1. Tosi ihana video! Millä muokkasit sen?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos!! Tein videon PowerDirectorilla, se ei kyllä ole paras mahdollinen ohjelma, mutta pärjää silläkin paremman puutteessa :)

      Poista