tiistai 19. heinäkuuta 2016

Veeran kanssa uimassa!


Kerrankin ilahduin saadessani kameran käteeni maan kamaralle palatessa, sillä kameravanhus ja Jaakko olivat pistelleet parastaan kuvien suhteen :D


 Eilen oli ihana kesäpäivä ja jo pitkään suunnitelmissa ollut uittoreissu saatiin vihdoin toteutettua! Mukaan napattiin tietysti Veera, ja pahaa aavistamaton ipana Nika jäi vielä (tällä kertaa) kotiin laitumelle tekemään varsajuttujaan siksi aikaa kaverinsa kanssa. Ensi kerralla olisi kuitenkin suunnitelma, että myös Nika lähtee mukaan. Vaikka se onkin nyt laitumella, ei siltikään tarvitse alkaa aivan metsäläiseksi, vaan voi harjoitella myös kaikkea kivaa ison hepan elämästä. Samalla tulee myös kokemusta kuljetuksesta ja tunnetusti kaikki varsan kanssa tehty käsittely harjauksesta talutukseen on aina plussaa. 
 
Tuo ranta oli aivan ihana paikka, tasaista matalaa hiekkarantaa kahlattavaksi kaikkialla ja jos halusi uimaan asti hevosen kanssa täytyi mennä lähes 100 metriä selälle päin. Veeralle se sopi paremmin kuin hyvin sillä se ei juurikaan välitä itse uimisesta, vaan sen tekniikka syvemmässä vedessä on pomppia aina pohjan kautta vauhtia takasillaan ja olo on kuskilla kuin vuoristoradan kyydissä silloin :D Vaikea sanoa kumpi nautti kahlailusta enemmän, minä vai Veera karistettuaan alun epäilykset!
 
Kuvia oli tosi paljon, ja jouduin karsimaan pois myös toinen toistaan hienompia otoksia, mutta kerrankin näin päin. Niitä jäi silti valtava määrä eli toivottavasti jaksatte katsoa kaikki kuvat, sillä en millään raaskinut jättää enää yhtään kuvaa pois.
 
Oletteko te päässeet uittamaan heppoja tänä kesänä, ja tykkääkö teidän ratsut vedestä?
Entä löytyikö näistä kuvista teille suosikkiotosta? 
 
Joku on vähän rakas ♥
 
Veerakin nautti maisemien katselusta!

Veera olisi tarvinnut aurinkolasit :D

 
 
Veera leikki virtahepoa ja yritti työntää päänsä kokonaan pinnan alle :D

En ole ihan varma osaavatko kaikki hevoset sittenkään uida :''D
Tän linkin takana havainnollistava kuva Veeran uimataidosta
"Auta babs mä hukun"
Huomatkaa Veeran Pepsodent-hymy :D
Hölmö tamma :D♥

Prinsessan valtakunnassa kaikki hyvin

"Tuli kauhee nälkä ku siellä vedessä ei ollu mitään syötävää!!"
 
 Tein myös pienen koosteen reissusta

2 kommenttia:

  1. Kivaa, kun olette päässeet polskimaan. Molemmilla näyttää olevan yhtä hauskaa. Kuvat 1, 5 ja 14 tosi kivoja, 19 hauska - tamma snorklaa kuvassa 35 niin omistaja kuin tammakin söpöjä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, viimeisimmästä uittokerrasta olikin jo kolmisen vuotta! Kiitos :)

      Poista