keskiviikko 25. kesäkuuta 2014

Pieni valkea + Nika 1kk 6pv

Nyt on taas neljä heppaa tallissa ainakin vähän aikaa, sillä Eevin poni Harly tuli maanantaina pariksi viikkoa laitumelle tänne. Minäkin pääsin eilen ponin kyytiin fiilistelemään lopuksi ja Harly oli kyllä tosi kiva ratsastaa ja muutenkin oikein mainio poni, vaikka mentiinkin nyt ensimmäistä kertaa uudessa paikassa! En ollut koskaan aikaisemmin ratsastanut Harlylla, Eevi sen sijaan on mennyt useammankin kerran Bokella, mutta tällä kertaa näin päin. Tänään meidän oli tarkoitus hypätä aivan  extempore (keksittiin idea eilen illalla :D) omalla kentällä estevalkussa kun tallikaverille oltiin tulossa pitämään tuntia, mutta valitettavasti koko valmennus peruuntui. Mutta enköhän luultavasti pääse vielä uudestaankin ponin selkään, toivotaan näin!

Jee pääsin ratsastamaan, kiitos Eevi!!
Aavistuksen liian pieni poni minulle, mutta ei onneksi pahasti :)

 
 
 
Iippis täytti noin viikko sitten kuukauden ja on jo 37 päivää vanha, vaikka tuntuu että vastahan se syntyi! Ajattelin jatkossakin laittaa kasvukuvia ipanasta noin kuukauden välein, kun se kasvaa niin hirmuista vauhtia koko ajan.

32pv


29p


20pv

9pv
3pv
1pv

1h

20min

20min

36pv iso poika, ei olekaan vielä aivan niin iso :)


Vähän on myös leveämpi :)
Vasemmalla 2pv, oikealla 36pv
 
 


Terhakka mamma
 

2 kommenttia:

  1. Ihana tuo banneri ja kiva postaus, onse kasvanu jo kovasti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee kiitos kiva kun tykkäät, vihdoinkin olen itse suht tyytyväinen banneriin! Mietin että onko tää ihan tylsä postaus, mutta hyvä jos ei :) Jep varsa on iso poika!:)

      Poista