maanantai 9. kesäkuuta 2014

Kuvapostaus: Veeralla ratsastusta


- tai oikeastaan matkustusta
 

Eilen käppäiltiin Veeran kanssa ensimmäistä kertaa vähän satulan kanssa ja tosiaan matkustelin vaan kyydissä ja ohjasin vähän. Vielä en otanut edes ohjia käteen ja aika pitkälti kesä meneekin jumppaillessa nenä alas, selkä ylös, mutta ravissa on sitten helpompi lähteä tätä taas hakemaan ja vahvistamaan lihaksia. Meinasin kirjoittaa lähipäivinä postauksen, jossa pohdin vähän treenisuunnitelmaa tamman kuntoutukseen, mutta katsellaan sitä sitten. Nyt kuvien pariin, toivottavasti jaksatte katsoa kaikki!

"Kato mäki osaan ohjata!!"
Nikkis yritti koko ajan kiskoa meitä jalustimesta :D


Pikkujätkä koitti vähän villitä Veeraa pinkoen tarhan ja laitumen väliä hirmuista vauhtia! 
Dojoing "Mamma mitä tapahtuu jos laukkaa ja ratsastaja on selässä? Tipahtaako se?"
Sinne hävis
"Höh tylsä äippä, etkö meinannut edes kokeilla?"
Ei onneksi :D
:DD Sinne kupsahtiIpanan pää oli ihan hiekassa kun se tökki mun kenkiä


Ihana Veera
En yritä kuristaa ipanaa, kyseessä on hali- /rapsutustuokio :D
"Väistä dude"
"Thnx"


Sain pari seuraajaa


Varsa jää nykyään aina inisemään portille kun häippään :3Veeran suhtautuminen toisiin heppoihin on vielä hivenen kielteinen, mutta muuten lapsi saa mennä miten haluaa :DVarsa on jo näin iso!
"Mikset rapsuta minuakin?"
Sorry, one horse at a time!
No nyt hymyilyttää!

9 kommenttia:

 1. kivoja kuvia! miksi ton varsan jalat taittuu polvista tollain eteenpäin, ne ei oo suorat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ^Makaa ite ensi 11kk jalat kippurassa, ni voidaan sit tulla sulta kysymää et miksei sun jalat oo suorat. :) Kyl ne siitä ajan kanssa suoristuu, se ei vaan tapahdu päivässä eikä kahdessa! :)

   Poista
  2. Kiitos molemmille kommenteista :)

   Ano 2
   Näin on :)

   Ano 1
   Kiitti ja tosi kiva kun kysyit!:) Varsan rakenne on aika erilainen kuin sitten aikuisena ja pitkäjalkaisille varsoille on hyvin tyypillistä että polvet on vähän koukut varsana, lyhyempijalkaisille ei niinkään. Parempi vaan näin, että on kasvun varaa, ettei sitten myöhemmin jänteet kiristä. Ja vaikkeivat sitten ihan kokonaan suoristuisikaan, niin ei sekään oikeastaan haittaa, koska koukkupolvi on itseasiassa kestävämpi :) Kunhan vaan jalat ei sivusuunnassa vinksota, niin ei pitäisi olla hätää, suoristuvat yleensä ihan itsestään!

   Poista
 2. Moikka! Ihania kuvia taas teistä,hyviä tärppiä joka postauksessa,kuvien ja tekstin osalta.Mikä se huppupää heppa on ,näkeekö se mitään sen alta.Uusi ulkoasu on aivan mellevä.Uusia postauksia vaan kehiin kyllä me niistä tykätään.Osaako varsa jo uida,vaiko onko parempi laittaa rengas kaulaan,no niin.Vieläkö se juo emon mammia.Hyviä juhannus taikoja sulle ONNEA HIRMU PALJON,eiks vuosi taas mennyt.Kun on rohkea niin saa paljon ja enemmänkin,eiks niin.Hyvää juhannusta.T.RIMA DONNA...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, se on kärpäshuppu, kyllähän siitä läpi näkee, aivan kuten ihminenkin verkosta! Melkein kaikilla on sellainen kesäisin, Veerallekin laitetaan kunhan löydän sen ensin varastosta. Osaisi se varmasti jo ainakin polskia, Veera vaan ei tykkää uimisesta ja rantaan täytyy mennä yleistä, kylläkin todella harvakseltaan käytettyä tietä pitkin, mutta autoja siinäkin liikkuu ja ei parane mennä säikyttelemään varsaa ihan turhan takia. Ensin kotipihassa auton ohitukset haltuun, ettei tule ongelmia nyt tai myöhemmin, maastoilun täytyy olla maailman mahtavin juttu :) Kyllähän se juo maitoa, vielä useamman kuukauden. Kiitos tai jotain, en vaan oikein taaskaann tajua, että mistä!

   Poista
 3. Ihana blogi! Liityin lukijaksi :)

  www.issujaponit.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos :) Jee tervetuloa!

   Käyn kurkkaamassa sun blogin!

   Poista
 4. Eikä mää en kestä mikä söpöys vauvaheppa :333 Taian olla nyt vähän jälessä mut hirmusesti onnea sinne, siis oon kyllä näitä postauksia aina selannu mut nyt vasta tajusin että en oo sanonu mitään vaikka oisin halunnu :D Mut onnea nyt enivei!

  VastaaPoista