maanantai 23. joulukuuta 2013

Uusi ulkoasu ja kuulumiset

Vihdoin uusi talvinen ulkoasu! Voi olla että teen vielä joitain pieniä muutoksia, mutta pääpiirteittäin tämä alkaisi olla tässä. Samalla lisäsin muutamia kuvia esittelysivuille ja tein ponillekin kokonaan oman, koska se alkaa olla jo vakiokalustoa täällä blogissa. Kaikki parannusehdotukset otetaan innolla vastaan, joten jos tulee jotain mieleen, niin eikun kommenttia tulemaan!
 
Niin ja samalla voi laittaa myös erikoispostaustoiveita tai muita ideoita, kun nyt lomalla on aikaa toteuttaakin niitä!!
 

Sitten heppojen kuulumisiin, joita ei olekaan paljoa kerrottavana, koska en ole pystynyt kunnolla ratsastamaan tai tekemään yhtään mitään muutakaan niiden kanssa kahteen viikkoon. (Ponin kanssa käytiin tosin viime vklp estevalmennuksessa maneesilla, hieno B!). Meidän kenttä muistuttaa lähinnä luistinrataa ja tällä hetkellä kaipuu Lappiin maneesitallille on kova. Harmittaa niin paljon varsinkin Veera-neidin puolesta, koska se on joutunut lomailemaan jo aiemmin syksyllä ja kohta täytyy alkaa himmailemaan mahan asukin vuoksi. Tiineys on nimittäin nyt jo yli puolivälissä ja varsa on suurinpiirtein beaglen kokoinen! Mahan alta ollaan bongattu vain jokunen potku ratsastuksen jälkeen tuossa pari viikkoa sitten, koska Veeralla on yhä vahvat vatsalihakset ja varsakin on vielä niin ylhäällä. Sen sijaan nälkäkuoppien kohdalla liikkeet tuntuvat ja näkyvätkin selkeästi. Eläinlääkäri sanoi, että kyllä se on varsa joka siellä myllertää, kun mietittiin, että onko se Veeran wabbit vai mahanpuruja :D (ristin mahan asukin tilapäisesti wabbitiksi, koska 150pv kohdalla se oli jänöjussin kokoinen). Mutta tällä kertaa ei muuta, toivotaan että lunta tulee ja pian, tai alan todella vaipua syvään epätoivon ja masennuksen kuiluun. Niin että hyvää joulua vaan kaikille täältä sateisesta Suomesta...

Nämä kuvat otettu tasan vuosi sitten, päivää ennen joulua. Mistäköhän saataisiin lumet tähän hätään?
 

4 kommenttia:

 1. Hieno uusi ulkoasu, osaisimpa itsekkin tehdä jotain tuollaista! :D jonkinsortin varustepostaus olisi kivaa luettavaa ja jolulahjojen esittely jouluaaton jälkeen! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Ventla! Oli kyllä työn ja tuskan takana tuo banneri (ihan niin kuin kaikki muutkin ulkoasut tähän mennessä... En vaan osaa tehdä mitään helposti ja nopeasti :D) Joo hyviä ehdotuksia, kiitos vielä näistäkin!

   Poista
 2. Wau, todella hieno banneri, oot kyllä kätevä näiden kanssa! :) Hyvää joulua sinnekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos Ella!! Samoin sinulle oikein ihanaa joulua♥ (Ensimmäinen toivotukseni postauksessa taisi olla aika huono, koska siitä kuulsi katkeruus :D)

   Poista