sunnuntai 29. joulukuuta 2013

Shoppailua ja joululahjat


Tänä viikonloppuna käytiin Jyväskylässä alennusmyynneissä ja noutamassa Veeran joululahjat, jotka se sai nyt vähän myöhässä. Alun perin olin varannut Mikolta Pollenpotkusta tammalle Horse Comfortin villaratsastusloimen kultaisilla punoksilla, mutta mukaan tarttui kuitenkin vähän muutakin. Tällä hetkellä siis taistelen itseni kanssa siitä tahtooko Veera ihan välttämättä Swarovski otsapannan, joka napattiin mukaan sovitukseen ja pohdittavaksi, vai selviääkö sittenkin ilman tai tyytyisikö tamma kenties feikkiin blingiin? (NO EI IKINÄ. t: Veera)
 
 

 
Lisäksi ostettiin vielä Lami-Cellin punainen kouluhuopa ja pintelit samaan sarjaan, ei vaan voinut kieltäytyä, kun tuli niin hyvä tarjous... Niin ja sit saatiin vielä iso säkki porkkanoita!
 
 
 
 
Seuraavaksi suunta oli keskustaan, ensimmäisenä käytiin hakemassa tulevan jakson koulukirjat ja syömässä subissa, josta jatkettiin kaupoille. Kengät oli etsinnässä, mutta en löytänyt mistään kivoja, joten ne jäi ostamatta. Sen sijaan löysin Piecesiltä alennuksesta lompakon, pari tosi edullista korua ja kaksi tavallista toppia. Yllättävän vähän oli muuten porukkaa kaupungilla ja hyvin mahtui kiertelemään, aivan kuin tavallisena lauantaina! Kotimatkalla käytiin vielä Kodin Terrassa ostamassa Veeralle purua ja tammarehua, ensi viikolla täytyy siis laskeskella uusi ruokintasuunnitelma.
 
 
 
 
Nyt vielä pikainen joululahjojen esittely eli tiivistettynä paljon suklaata, palapeli, ihana savesta käsintehty heppa ja muita koriste-esineitä, rahaa, koru, pieni pussukka, kaksi peliä ja Race Marinen huppari & housut (jotka muuten itse pistin pakettiin :D) + pari yhteistä juttua
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti