tiistai 3. joulukuuta 2013

Koulukisat ja peltoilua!

 Tällä kertaa on luvassa kuvapainotteinen postaus molempien heppojen kanssa touhuilusta!



Viikonloppuna oltiin taas ponin kanssa liikenteessä, tällä kertaa koulukisojen merkeissä. Kisat meni huonosti ja meidän rata oli ihan kamala :D Verryttelyssä B oli aika jännittynyt ja siitä tuli hyvin omituinen ratsastettava, eikä mikään toiminut. Positiivista oli se, että poni ei kyttäillyt aitoja pienen alkupuhinan jälkeen ja merkittävää eroa ratsastettavuudessa ei enää tapahtunut radalle siirryttäessä. Niin ja siihen se siiten jäikin. Heti alkutervehdyksen jälkeen lähdin vahingossa väärään suuntaan, muistin kyllä radan ihan täydellisesti, mutta unohdin että suoritus alkoi jo ja pitäisi ohjata :D Peruutus muistutti enemmän u-käännöstä takaperin, poni pukitti kaksi kertaa... Että sellainen rata! Lopputervehdykseen tullessa meinasin jo kuolla nauruun, ei kai kellään voi mennä niin huonosti. Rimaa hipoen saatiin hyväksytty tulos, mutta ei muuten oltu edes lähellekään viimeisiä!!

No kyllä siitä vielä kunnon peli tulee, nämähän olivat vasta ponin ensimmäiset koulukisat!

Sanna oli leiponut maailman hienoimpia Elmeri-muffinsseja buffaan! Oli ihan pakko ottaa kuva!







Tää on mun mielestä tosi ihana kuva!



Miksi oi miksi et voinut mennä näin maneesissa??






Kisojen jälkeen suunnattiin vielä lumituiskua uhmaten pellolle ratsastamaan Veeran kanssa. Tamma oli pitänyt vapaata koko viikon (lukuunottamatta edellisen päivän kevyttä kentällä köpöttelyä) huonojen pohjien sekä rokotusten takia, joten virtaa oli taas enemmän kuin riittävästi! Otinkin Veeralle tällä kertaa gramaanit tallista mukaan isoimpien pomppujen hillitsemiseen. Kuvista tuli aika hämäriä, koska pääsin ratsastamaan vasta illemmalla, mutta halusin silti julkaista ne koska mukana oli pari aika hauskaakin otosta!










Hurrrjja tamma, tipahdin melkein tuolilta kun näin tän kuvan :D
"Nyt läks!" Tätäkö sillä kokoamisella tarkoitettiin? :)))




6 kommenttia:

  1. Heips! Kyllä siitä hyvä tulee,suunta on vain ylöspäin,eihän Bokekaan ole seppä syntyessään.Mahtava leivos ulkonäössä ei ainakaan vikaa, toivottavasti oli myös maukas.Kuva 13 kaunis poseraus myös 14 soma.26 keulii hyvin?26 vai jarruttaa?.Kehno keli,mutta olelet tainnut tottua,noita ei voi harrastaa aina sisätiloissa.Hyvä postaus luen mielelläni myös tekstin.Kehnosta kelistä sutii RIMA DONNA...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toki tulee! Oli kuulemma oikein hyvää, mutta itse en maistanut ollenkaan, otin vain kuvan :D Keulii keulii. Hyvä!

      Poista
  2. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sori jouduin poistamaan kommenttisi! Mutta en tiedä, samaa olen miettinyt itsekin :D

      Poista
  3. Hieno on Boke! Kyllä se siitä vielä nousee, ei ensimmäisistä kisoista voi aina odottaa voittoa. Ponimus taitaa silti ainakin olla kavioistaan ylpeä kun noin hienojakin kuvia lähtee. :) Teillä on satanut paljon lunta ratsastuksen ajan, pian pääse hankkilaukkaamaan, odotan! :D Ja tosiaan, mä ainakin söisin mielelläni noita pipareita...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On on! No näimpä, ei tietenkään! Hehe onhan se, sievästi nostelee tassujaan :) Niiimpäää hanget korkeat nietokset, can't wait!! Haha niin söi moni muukin :D Kiitti Ellaa!!

      Poista