tiistai 10. joulukuuta 2013

Kuvapostaus: Viikonlopun ratsastukset

 
Perjantaista lauantaihin oltiin tallilla yötä ja oli kyllä ihana päästä ratsastamaan valoisan aikaan! Lauantaina ratsastin Veeran heti aamupäivästä, ensin käytiin rannassa kävelemässä, josta palattiin kentälle tuuppailemaan. Alkuun jouduin tekemään itse paljon töitä, koska Veeran tuntuu olevan jo vähän vaikeampi polkea syvälle rungon alle kun massu alkaa ottaa vastaan! Edestä Veera oli oikeastaan koko ajan tosi kevyt & kiva ja kulki tasaisesti hyvässä vakaassa muodossa. Sitten kun sain myös selän pyöreäksi tamma meni oikein hienosti :)
 





Hevoseni näyttää porolta


 


Sievät on jalat juu, mutta pitikö niistä kuva ottaa?
 


tiditididi Batman
Olenpas ihan vinksallaan

sehän on kuin PONI



Mitäköhän asiaa mulla tällä kertaa oli?




Voisin ehkä joskus yrittää harkita lähteväni ratsastamaan muulloinkin kuin lumituiskussa?

 
:*


Sunnuntaina päästiinkin sitten piiitkästä aikaa Veeran kanssa ihan kahdestaan kunnolla maastoon, kun vihdoinkin on tullut kunnolla lunta! Oli kyllä niin ihanaa mennä hiljaisessa metsässä lumisateen keskellä oman pikku ystävän kanssa ♥ Veera käyttäytyi tosi hienosti ja oli aivan tohkeissaan kun pääsi laukkaamaan lujaa metsässä :)
 

6 kommenttia:

  1. Oho, en olekkaan saanut piiiitkään aikaan mitään kommenttia aikaiseksi. Ihan turha varmaan selitellä, mutta en kännykällä ole jaksanut.

    Mutta kuten aina, ihania kuvia ! Se onkin tässä blogissa se ihan huippu juttu, kun kuvia on paljon ja ne on hyviä. Lisäksi ootte ihana ratsukko ja kirjotat niin huippu hyvin, että oikeastaan poikkeuksetta jaksan lukea kaikki postaukset. Ja lisäksi Vera on niin hurjan suloinen c:

    Olis kiva, jos blogiin tulis taas jotain vähän talvisempaa ulkoasua :-) Ei tässäkää mitään vikaa ole, päinvastoin (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Aada taas tosi paljon!! Veera on tuitui :*

      Joo hyvä kun muistutit, mun pitäis, mutta en ole millään ehtinyt tähän mennessä. Yritän nyt viikonloppuna saada uuden ulkoasun valmiiks!:)

      Poista
  2. MOIKKA ! KIVAT ON KUVAT.SATUITKO NÄKEMÄÄN TONTTUJA LIIKKUMASSA SAMOISSA METSISSÄ.
    KIVAHAN ON VEERAN KAA LUMISESSA METSÄSSÄ LIIKKUA.Muistathan olla hyvin kiltti läheisille,muuten ei pukki tule kylään.Olitko ihan talleilla yötä Veran ja BOKEN kans.?Hyvä et sulla on ihanat tausta joukot tukemassa harrastusta ja kannustamassa.Olihan kaikkea kimuranttia mulla mielessä ei vaan aina kerkiä kirjoittamaan.Mutta ihanaa joulun alus aikaa kaikille ..
    Toivotteli tosi tonttu RIMA DONNA...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ei näkynyt tonttuja eikä muitakaan örkkejä :D Ei meille taida tulla joulupukkia muutenkaan, vaikka kuinka oltaisiin kiltisti. Ei me ihan tallissa yötä nukuttu :) Kiitos samoin!

      Poista
  3. Töttöröö! Kyllä Veran pinta kiilttää,ei kivenäisistä ole pulaa(vaikka vähän sitä tarjosin joskus)Mahtava turkki sillä on,katselin samanlaisia juttuja ja hämmästelin miten erilaisia karvakorvia onkaan .Ei toki kukaan tälläisen harrastuksen omaava varmasti huomosti eläimiä pidä,mutta niin erilaisia karvoituksia näkee.Kuvat 7.ja 11,ovat suosikkejani,myös 25 ponnari suorana on hieno.Tee vain talvinen ulkoasu,se olis hieno?Kun nyt tulis sitä lunta eikä kaikki sulai heti pois .Liukastakin on niin vietävän.Onkos Veralla nastat vai kitkat(hokeiksikö niitä nimitetään)Uskotko sinä joulupukkin?Hauskat tästä toivottavasti.
    ja RIMA DONNA ..lähtee luistelemaan rusetteja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiiltäähän se, vaikka ei se kyllä noissa kuvissa näy kun lunta tulee ja karva on ihan pörrössä :D Kyllä se karvan laatu aika suoraan tulee siitä hevosen hoidosta ja ruokinnasta jos siihen panostaa, pitemmällä aikavälillä takkukarvastakin saa kyllä kiiltävän. Joo teen heti kun ehdin, en tunne käsitettä vapaa-aika :D Veeralla on hokit, ainoa vaihtoehto talvella jos ei pidä kokonaan kengättä :) En usko joulupukkiin tai lentäviin poroihin

      Poista