lauantai 6. huhtikuuta 2013

Kuvapostaus + uusi ulkoasu!


Tänään oli aivan upea sää, joten päätettiin lähteä lyhyen kentällä puurtamisen jälkeen maastoon ottamaan kuvia! Mielestäni joukossa on muutamia aivan loistavia otoksia, kiitokset niistä hovikuvaajalle :)
 
 

Sirkuspolle!


 
Suurin osa huomasikin varmaan myös blogin ulkoasun päivittyneen! Palaute on toivottavaa ja sitä saa kertoa joko kommentilla tai sitten sivupalkin kyselyssä :)
 

10 kommenttia:

 1. Ihania kuvia, ja tää ulkoasu on tosi hieno! :)

  VastaaPoista
 2. Hienoja kuvia, olipas siellä kaunista!
  Ja ihana tää uus ulkoasukin, miten sä osaatkin tehdä näin hienoja :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ansku ja maisemat on kyllä mahtavat :) Hih mulla taitaa edelleenkin olla liikaa vapaa-aikaa, kun ehdin tällasia väkertämään :D

   Poista
 3. Tykkään tästä ulkoasusta kovasti! Sen viime ulkoasun banneri oli hieno, mutta muuten en tykännyt siitä ulkoasusta. bTämä on paljon selkeämpi ja kauniimpi. Ja hei, ihanian kuvia! Tuo eka olikin varmaan mun lemppari!;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes kiitti, hyvä että tää nyt miellyttää! Toi eka kuva oli kyllä yks omista suosikeista myös :)

   Poista
 4. IHANA ULKOASU! ♥ Erittäin kaunis. Ja valoisa, pirteä. Osaatkin tehdä näin hienoja! Ja kyllä, menin ihan sanottomaksi näistä kuvista, kovin kauniita.
  -Ella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ella!! Ulkoasun parissa tulikin tuskailtua useampi päivä, hyvä että on mieleinen. Ulkona oli kyllä aivan loistavat olosuhteet kuvien ottamista varten :-)

   Poista
 5. Kas vain,satunnainen surfaaja(tai satumainen)on jäänyt ihan koukkuun katselemaan sinun Veran kuvia ja kuulumisia.Uusi ulkoasu on mahtava selvästi omaat taiteellista lahjakkuutta muiden ominaisuuksien lisäksi.Hovikuvaajasi on saanut hyviä otoksia.Viimeinenkin kuva on hieno kun aurinko laskee teidän väliin,myös mietteliäs kuva joenrannala on upea ja suosikkini on neljäs ja viides kuva.UPEAA! HIENOAA! SULOISTA!!!Jatka vain valitsemallasi tiellä.
  tivoopi:RIMA DONNA...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei mahtavaa, kiva kun on aktiivisia lukijoita! Kiitos paljon Sinulle!

   Poista