sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

Sanna Siekkisen valmennus

Tänä viikonloppuna meillä oli vuorossa CR-valmennusta, jossa mukana oltiin nyt toista kertaa. Perjantaina oli vuorossa jumppaa ja lauantaina sekä sunnuntaina ratsastusta. Lauantaina kerrattiin paljon viime kerran juttuja ja korjattiin istuntaa. Omalla kohdallani yritettiin saada keskivartaloon tuki syvistä vatsalihaksista ja pakarat rennoiksi sekä lantiolla tuuppaaminen käynnissä pois. Heppa sai jolkottaa koko tunnin parhaaksi katsomallaan tavalla, eikä kiinnitetty siihen niinkään huomiota. Sanna tuumi että Veera on kehittynyt paljon viime näkemästä ja nauroikin laukatessamme sanoen että "Sehän melkein vie sua!". Näin on päässyt käymään, heh. Kotona illemmalla tein vielä vähän ajatustyötä ja kokeilin aktivoida syvää poikittaista vatsalihasta niin, että sen löytäminen olisi helpompaa myöhemmin hevosen selässä.

Syvien vatsalihasten metsästys
 
Sunnuntaina keskityttiin ensimmäistä kertaa myös hieman hevoseen ja vaadittiin hieman lyhyempää muotoa. Veera oli alkuun hieman hidas ravissa, mutta pienen muistutuksen jälkeen ravikin alkoi aktivoitua ja tammuskaa kutsuttiin ensimmäistä kertaa sen meillä ollessamme liitolenkkariksi(!!). Saatiin myös ahaa-elämyksiä koskien laukannostoja, jotka ovat olleet meille pieni kompastuskivi Veeran alettua liikkumaan paremmin ja tullessa tarkemmaksi avuista. Nyt sitten selitettiin, että laukka tulee nostaa sisäistuinluulla silloin kun sisätakajalka on ilmassa astumassa maahan. Ajoituksen tärkeys korostui tässä todella paljon ja huomasin sen harjoitellessamme nostoja. Kun ajoitus oli täydellinen laukka nousi kuin napista painamalla ja hevonen liikkui laadukkaasti heti ensimmäisillä askeleilla. Olin tosi tyytyväinen Veeraan ja koko valmennusviiikonloppu oli todella antoisa, ollaan ihan varmasti mukana myös ensi kerralla! Veran fysioterapeutti joka on nähnyt meitä viimeksi kesällä oli muuten seuraamassa valmennuksia ja hän luuli alkuun, että olemme ostaneet uuden hevosen koska Veera on muuttunut niin hurjasti. Positiiviseen suuntaan onneksi!:)Veera esitteli temppujaan. Raippa lavalle ei oikein toiminut toivotulla tavalla kun heppa pysähtyi ja alkoi kuopimaan!

 
 
 
Toi sen takaosa on aika friikki :D

Loppukäynnit mentiin taas maastossa
Valtakunnassa kaikki hyvin


 
:DD
 

Reipas matkustaja :)
6 kommenttia:

 1. Veera söpäänä :3 Toi kuulostaa tosi kivalta, jotenkin :D EN mä tiiä, taas tälänen ihmeellinen sekava kommentti tulossa, kun en osaa muotoillla sanoja oikein, asdd.... Mutta ihania kuvia, ihana postaus! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Veera on <3 Jep voin kyllä ehdottomasti suositella ainakin tämän kyseisen opettajan tunteja, uppoaa hyvin ihan tavis ratsastajaankin! Jos on menossa CR-kurssille niin kannattaa vaan tutustua hyvin ohjaajaan joka tunnit pitää ja lukea huolella esite, ettei vahingossa ilmoittaudu pelkille pilates tunneille, 1-tason ohjaajaksi kun on helppo päästä vaikkei olisi koskaan heppaa nähnytkään :) Kiitti Aada, Veera oli kuvauksellisella tuulella!

   Poista
 2. Vitsi miten iso ero sun istunnassa (hyvässä mielessä siis tietenkin), vähän siistiä ! :)
  Tsempit tälle kaudelle Kamulta ja multa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeejee kiitti Katri!
   Ja kiitos samoin, teillähän onkin jo lähtenyt kausi hyvin käyntiin :-)

   Poista
 3. Tosi hieno kuva toi tasavallassa kaikki hyvin.Suorastaan ihana,tälläistä tarkoitin kun joskus kommentoin.Kolmas vika ,kerroiko hyvän jutun kun Vera nauraa täysillä,ei mitään vakavaa kun hymyilet itsekin hyvä niin.Kaikki kuvat on hienoja.Hyvää lihasten etsintä treenejä,niitä tarvitaan.
  TER RIMA DONNA...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jihuu kiitti! Täytyykin varmaan harkita pilatesta tai joogatunteja :)

   Poista