tiistai 5. maaliskuuta 2013

Menneen lomaviikon kuulumisia

Hiihtolomaviikko tuli ja meni ja aika paljon ehdittiin tällä kertaa kyllä puuhastellakin! Nyt on taas luvassa paljon kuvia ja tekstiä. Aloitetaanpa vaikka vierailusta Anskun luona! Lähdin siis käymään ensimmäistä kertaa Anskun ihan upouudella omalla tallilla ja oli kyllä tosi hauska reissu! Ihan alkuun raahattiin mun kaikki kamppeet sisälle taloon ja sitten lähdettiin ihastelemaan tallia. Ja voi että siellä oli hienoa! En oo varmaan koskaan käyny niin hienolla tallilla, yritin ihan innoissaan räpsiä sieltä kuviakin, mutta mulla oli mukana pelkästään pitkä objektiivi, joten en saanut millään mahtumaan koko tallia kunnolla yhteen kuvaan.
 
Aika pian lähdettiin ratsastamaan Anskun hepoilla, ensin kiipesin Ekun selkään, jolla olen viimeksi ratsastanut varmaan melkein kaksi vuotta sitten. Ekku pojasta oli tullut niiiin hieno, Ansku on tehnyt ihan mahtavaa työtä Ekun kanssa! Voi että iski oikein kateus kun sain mennä niin hyvin ratsastetulla hevosella :D Sitten vaihdettiin heppoja ja mä hyppäsin Cheryn selkään. Mummelia meinasi alkuun hieman kiukuttaa sateessa juokseminen vieras tyyppi selässään, mutta pian se tyytyi kohtaloonsa ja jolkotteli kiltisti kentällä. Cherppa on muuten ostettu samalta henkilöltä kuin Veera mikä on kyllä tosi hassu sattuma.
 
Yö nukuttiin tilalla olevan talon yläkerrassa, jonne oli rempattu tosi hieno kämppä! Talossa ei kaikista epäilyistä huolimatta asunut kummituksia tai vampyyreja (harmi).

Anskun yksisarvinen (Ekku)
 
Aamulla herättiin hoitamaan hepat ja päivemmällä käytiin maastolenkki ihan jäätävässä kelissä. Ratsastin ihanalla Ekulla ja köpöteltiin koko matka käynnissä lukuun ottamatta ihan pientä ravipätkää tien liukkauden vuoksi. Aurinkokin alkoi juuri sopivasti paistamaan heti tallin pihaan saavuttuamme ja napsin taas kuvia auringon ilmestyttyä taivaalle. Hepat hoidettuamme pitikin jo lähteä pakkaamaan ja äiti tuli noutamaan minut, niin että ehdin ratsastaa kotona vielä omatkin örkit. Oli kyllä tosi kivaa ja yritän varmasti mitä pikimmiten päästä visiitille uudestaankin!

Söpö tallikisuli

Farmin lampaat
Ansku varmaan tekee blogiinsa jossain vaiheessa laajemman esittelyn tallista
ja seurailkaahan muutenkin jos heidän touhunsa kiinnostaa!

Nyt hypätäänkin ajassa viikonlopun maneesireissuun. Viikonloppuna olisi ollut taas aluevalkut koulupuolella, mutta meiltä ne jäi valitettavasti väliin veeran edelleen jatkuvan köhimisen takia. Valmennukset olisivat olleet todennäköisesti aivan liian raskaat tällä hetkellä, mutta käytiin kuitenkin itsenäisesti harjoittelemassa maneesilla varoen hengästyttämästä veeraa. Veera toimi oikeinkin kivasti ja tein paljon väistöjä ja hevosta notkistavia juttuja. Välillä unohdan itsenäisesti ratsastaessa pyytää reaktion välittömästi hevoselta, mikä olisi kyllä tosi tärkeää, mutta meinaa vaan unohtua kun kukaan ei ole muistuttamassa. Veera ei siis alusta lähtien ollut aivan yhtä nopea avuille kuin esimerkiksi viime viikonlopun valmennuksessa, mutta muuten saatiin kyllä tosi hienoakin pätkää ja siirtymisten myötä sain hevosenkin täysin skarpiksi noin puolessa välin ratsastusta. Loppukäynnit lähdettiin käymään vaihtelun vuoksi meille ihan vieraalla maastoreitillä, joka bongattiin maneesilta lähtiessä. Tamma käyttäytyi oikein loistavasti eikä hiihtäjätkään suksineen ihmetyttäneet heppaa ollenkaan :)

Sivistynyttä menoa
kiilukarva

 
tui :3
 

10 kommenttia:

 1. Kuvia oli taas aika paljon,ois kiva jos niitä ois vähä vähemmän. Mutta. Taas tosi kiva Postaus!:)

  VastaaPoista
 2. Voi että toi Anskun talli on niiin hieno :3 Ihanan paljon kuvia taas! I like!
  -Ella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä! Kiitti Ella, mietinkin että valtaväestö lukijoista ehkä tykkää taas noinkin suuresta määrästä kuvia kun sitä aina niin peräänkuulutetaan kaikkialla :D

   Poista
 3. Voi miten ihanasti kirjoitit meistä! :D Mutta heino otushan tuo sinukin pollesi on ;) Toivottavasti Veeran köhiminen parantuisi pian

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Heh onhan se, Veera on vieläpä oikein kunnostautunut ratsastuksen saralla sen jälkeen kun tulin teiltä! Toivotaan, on se kyllä jo tosi paljon vähentynyt nyt kun vaihdettiin purut ja ollaan kasteltu heinät :)

   Poista
 4. Hei vähän kiva postaus :) miten mulla on voinu mennä sun blogi ihan ohi? en oo lukenu sitä pitkään aikaan, mutta nyt sain ainakin tosi pitkänpostauksen lukee ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) Ai no kiva kun löysit takaisin!!:D

   Poista
 5. Hienoja kuvia :) Mut miks toi riimunnaru on riimua tos kohtaa kii? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :-) Ne on sen takia että veeran ylttää paremmin heinille ja saa mahtumaan päänsä ämpäriin :D

   Poista