tiistai 26. helmikuuta 2013

Megakuvapostaus!

Nyt onkin sitten luvassa hirmuinen määrä kuvia ja nopeat selostukset eilisen touhuiluista! Ratsastin myös eilen molemmat hepat ja nappasin ensin Boken mukaani, sillä aikaa kun Veera jäi vielä tarhaan nauttimaan auringosta. Boken kanssa kävin ensiksi alkukäynnit maastossa, jonka jälkeen tultiin vielä hetkeksi työskentelemään kentälle. Poni toimi fiksusti ja ratsastelin vain tosi kevyesti kaikki askellajit läpi vähän eteen-alas meiningillä. Bokella on tosi laadukkaat askellajit, varsinkin laukka joka on tosin hieman raaka kun ei ponilla ole vielä paljoa ikääkään, mutta pienellä työstöllä se olisi aivan oiva poni helppoihin luokkiin! Hieno ponny :)

Kaikki kaverukset koossa

Datis :D

 Boken hoitamisen jälkeen kävin hakemassa Veeran tarhasta ja laitoin sen nopsaan kuntoon. Veran kanssa päätin lähteä ratsastelemaan tallin lähimaastoihin ja meillä olikin tosi hauskaa. Tamma toimi oikein järkevästi ja olin tosi tyytyväinen sen käytökseen :)

Prinsessa ♥


Helikopperi!!

Mikä on teidän suosikkikuvanne?

12 kommenttia:

 1. Nuo kaikki kuvat oli ihan älyttömän kivoja! Tuo punainen taivas tuolla taustalla osassa kuvista oli iihhuna:3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti taas Aada! Toi taivas oli kyllä vielä tosi paljon hienompi luonnossa, mutta sitä ei saanut oikein vangittua kuvaan :)

   Poista
 2. Toi viimenen kuva on aivan mahtava !! <3

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia, varsinkin toi vika :)

  VastaaPoista
 4. Ihania kuvia!! Nuo kaikki on mun suosikkeja :D
  + Kivan näköinen polle tuo Boke ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :DD Hyvä kun tykkäät!
   Jep Boke on kyllä tosi kiva ja oikein sööttikin vielä :)

   Poista
 5. Voi miksi, voi miksi noista ihanista kuvista pitäisi joku valita? :') Sanon että kaikki, etenkin toi ihan eka, kolmanneksi viimeinen ja Veera-prinsessa kuva... :') Boke hienopoika, ihanan söpö ja pyöreä, Vera taas tuollainen kaunis ja elegantti prinsessa! :D
  -Ella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh luulin jo että tänne oli tullu joku hirvee valituskommentti ku sähköpostissa näky vaan nopeesti toi kommentin alku ja lähettäjänä ano :D Mutta joo boke on kyllä ihan älysöpö ja Veera totta kai prinsessa like always ;-)

   Poista
 6. No jaa Verasta paras kuva on ehdottomasti kolmastoista viimeinen kuva.Siinä kuvaaja on onnistunut tehtävässään ja malli myös,sillä on kaunis naama ja kiiltävä karva.Hoidetun näköinen heppa ei mikään takkukarva.Itse taidat pelätä kameraa ihan aiheettomasti,kun niistä kuvista ei aina tiedä onko kuvattu maisemaa vai ratsukkoa.Mutta seitsemäs viimeinen kuva on kaunis,hieno HYMY,ainoa vika lian kaukaa kuvattu.Toivottavasti et pahastu tästä satunnaisen surffaajan kommentista.Kaikkea hyvää sulle ja VERALLE...t..RIMA DONNA..

  VastaaPoista