lauantai 27. huhtikuuta 2013

Kuvapostaus + video: Kevättä ilmassa!

Kerron nyt heti tähän alkuun maanantain klinikkakuulumiset, tappotuomiota ei siis tullut! Ensin tähystettiin Veera, eikä siellä mitään erikoista ollut, vähän limaa, niin kuin arvata saattoi. Sen jälkeen halusin vielä tarkistuttaa tamman jalat eli tehtiin taivutuskokeet ja käytiin vähän juoksemassa maneesissa. Eläinlääkäri ei katsonut tarpeelliseksi kuvata jalkoja, käski vaan treenata kovemmin, kun kerroin miten olen liikuttanut Veraa!

Nyt kuitenkin postauksen ihan varsinaiseen aiheeseen, luvassa onkin taas paljon kuvia sekä videokooste touhuiluista. Kuvat ja video on torstailta, käytiin alkuun rannassa vähän kävelemässä, jonka jälkeen suunnattiin kentälle juoksuttamaan Vera. Tammalla tuntui olevan taas hieman ylimääräistä energiaa ja olen kyllä hyvin hyvin iloinen, ettei se yleensä tee samanlaisia temppuja ratsailla! Tällä kertaa tuli selville myös se, mistä avusta Veera on aikoinaan opetettu nousemaan pystyyn. Nostin ihan epähuomiossa raipan sen edestä ylös juoksuttaessa ja kappas kummaa, tamma keuli.

Toivottavasti videosta ei tullut liian pitkä, vaan jaksatte katsoa sen!

 Tallilla around the clock

Eilen ratsastin Veeran kentällä, tein taas paljon siirtymisiä ja heppa tuli aika hyvin kuulolle. Sain myös ohjat melkein viisi senttiä lyhyemmäksi kuin yleensä ja Veera oli oikein mukava ratsastaa molempiin suuntiin. Ravissa ja käynnissä puolieroa ei ollut lainkaan ja Vera taipui hyvin molemmista kyljistään, vasemmassa laukassa heppa meinasi aavistuksen karata ulospäin, mutta ero on kyllä tasoittunut todella huomattavasti!

Huomenna meillä on taas kouluvalppa Saarijärvellä, toivottavasti Vera kulkisi yhtä hyvin!

12 kommenttia:

 1. Olisi kiva jos ottasiit videon kun kokeilet kun Vera keulii! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiiä viitsinkö kokeilla enää uudestaan, ettei se vaan innostu liikaa :D Toisaalta hevonen ei kyllä unohda, joten tiedä vaikka kokeilenkin joskus ja sitten voin kyllä laittaa videota :) Mut huomasitko videolta noin kohta 1.10 näkyy aika hyvin kun nostan raipan ylös ja Vera keulii?:-)

   Poista
 2. Oho, Veerahan osaa revitellä ;D

  VastaaPoista
 3. Tuo neljännes alin kuva on tosi ihana! Videota en jaksanut katsoa, koska en ole mikään ahkera videon katsoja, mutta mitä alkua katsoin, vaikutti oikein kivalta! Mikä kamera sulla on (+putket, jos järkkärin omistat)?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Hih jäit paitsi paljosta :D Kaikki kuvat on otettu Canon eos 500D järkkärillä + Canonin EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS objektiivilla, videot sen sijaan Sonyn HDR-CX560V videokameralla :)

   Poista
 4. Verallahan keulii kyllä hienosti! :D Hurrrja tamma! Hienosti lähti kyllä laukoissa revittämään! Ja muuten oli upeita kuvia, on sulla hyvä kuvaaja! :)
  -Ella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On on hurrrja ;) Kiitos, kuvaaja on ankaran kasvatuksen saanut ja sitä kautta oppinut!:D

   Poista
 5. Video oli hyvä,Vera on aika herkkä ottaa kieroksia jos näin auto termiä käytän.
  Kuvat ovat kerta kerran jälkeen aina vain ihanampia,Vera kiltää että oikein häikäisee,itsekin loistat kivasti,ilman väkinäistä ilmettä.Teidän touhuja on mukava lukea ja katsella.Yhäältä päin kuvat no:2.4.8.9.10.12.olivat minun suosikkeja,tykkään iloisista ilmeistä ilman väkineistä tuherrusta.Huomaa kuinka RAKAS VERA ON SULLE,MUKAVA NIIN.Pitkästä aikaa oli aikaa kommentoita sinun plokia,hyviin kuulumisiin..
  T.RIMA DONNA...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon taas ihanasta kommentistasi!
   Onhan se, maailman paras tamma ♥:)

   Poista