sunnuntai 7. lokakuuta 2012

Kansalliset 6.10, Polleparkki

Eilen kävimme Veeran kanssa pyörähtämässä vähän isommissa kisoissa, hypättiin alueluokat 90cm ja 100cm. Mietittiin aika pitkään lähdetäänkö ollenkaan kisaamaan, mutta ilmoittauduttiin kuitenkin perjantai-iltana jälkkärinä molempiin alueluokkiin Minnan kannustamina. Sanon jo nyt että kyllä muuten kannatti lähteä!
 
Ensin hypättiin tosiaan 90cm luokka, napattiin heti kakkosesteeltä puomi mukaan kun jäin säheltämään liikaa paikan kanssa. Myös seiskalle tuli jokseenkin erikoinen hyppy, Vera oli jo pysähtynyt ja olin ihan silleen: "Täh, se kiels?:D" Veera kuitenkin ilmeisesti päätti ettei se voi pettää luottamustani, joten lähti pienen pohdinnan jälkeen hyppyyn ja selvitiin se este muuten ihan puhtaasti paikoiltaan :D Se sama musta portti on ollut joka ikisissä Polliksen kisoissa aina yhtä pelottava ja sitä on pitänyt vähän kyttäillä, mutta tällä kertaa vera päätti ilmeisesti jäädä ottamaan ihan kunnolla selvää esteen turvallisuudesta ja sen takana vaanivista vaaroista... :) Veera sai heti esteen jälkeen isot taputukset rohkeudestaan ja mua nauratti ihan hirveesti kun poistuttiin radalta ja kerroin toki veerallekkin että se on hassu tamma ja hömelö eläin ynnä muuta sellaista

Lentoon lähdössä... :)
Näin hyppäät 90cm esteen paikaltaan puhtaasti!
Video jolla näkyy koko 90cm rata ykkösestettä lukuun ottamatta + veeran hassu loikka


Seuraavaks oli vuorossa meiän eka metrin perusrata, lähin radalle ihan hyvillä mielin, eikä esteet olleet näyttäneet hirmu ilkeiltä rataantutustumisessakaan, vaikka aamulla vähän ajattelinkin että mihinkä sitä oikein ollaan ryhtymässä :D Rata meni kuitenkin tosi hyvin ja olin hirmu tyytyväinen, yks puomi otettiin taas alas koska en ehtinyt suoristaa veraa kunnolla ennen estettä, veera kuitenkin urheana pelasti meidät ja selvittiin hengissä meidän ekasta metrin radasta! Rata oli kuitenkin kokonaisuudessa tosi siisti ja hyvä joten olin tosi tyytyväinen. Otettiin pieniä riskejä ajan säästämiseksi, tällä kertaa se kostautui yhdellä pudotuksella, mutta oltiin silti tuloksissa siinä puolenvälin tienoilla ja veera oli hirmust hiano :)

verkasta (hui kauheeta miten isolle toi este näyttää :D)

Söpö tammani!
2 kommenttia: