sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Aluekoulukatsastukset

 
Tää viikonloppu menikin sitten aluekoulukatsastuksissa, lauantaina aloiteltiin ja sunnuntaina jatkettiin. Valmentajanahan täällä K-S alueella toimii Anu Korppoo, vaikutti tosi kivalta ja pätevältä! Lauantaina meillä meni ihan ok kivasti, ei kuitenkaan tapahtunut mitään maata mullistavaa. Tamma puksutti aika tasaisen varmasti eikä mitään ihmeempiä, oli ihan sellanen perus veera. Illalla ja yöllä sit pohdin mielessäni miten parantaa sunnuntaille. Noottia valmentajalta saatiin siitä että mun jalat lähtee liian taakse ja sen takia kippaan eteenpäin, lisäksi piti pohtia puolipidätteitä. Saatiin sit kuitenkin jo eilen tietää että päästään aluerenkaaseen!:)


Veera tänä aamuna tarhassa odottelemassa ja lopulta kopissa lähdössä matkaan :)

Tänään olikin sitten jo ihan eri meininki meidän menossa! Vera oli tosi kiva ja ero eiliseen oli ihan huikee!! Sain pari ahaa-elämystä ja tajusin oikeasti puolipidätteen merkityksen ja miten se kuuluu ratsastaa. Myös jalka pysyi paremmin oikealla paikallaan ja saatiin muutenkin jo paljon enemmän kehuja kuin eilen. Tuntui tosiaan että tästä viikonlopun ahkeroinnista oli hyötyä ja innolla odotan seuraavia valmennuksia. Kotiläksyksi saatiin paaljon puolipidätteitä ja vaikuttamista hevoseen sekä jalkojen oikean paikan harjoittelua. Tän enempää en jaksa nyt selittää, laitan tohon muutaman kuvan ja pienen pätkän videota :)
 
Alkuraveja
 
 
 
 

 


3 kommenttia:

 1. Voi suloinen veeruska tuolla tarhassa <3 Ihana toi punainen loimi, sopii ton väriselle hevoselle kivasti :) Liityin nyt tollei "virallisesti" lukijaksi :)

  -Ella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep :) Joo huomasinkin että liityit, mutta et sit kuitenkaan kommentoi ton tilin kautta? Meinaan nää sun kommentit on edelleen anoja :D

   Poista
 2. Juu vähän siltä näyttää että ovat :D Joo siis en saaa päähäni miten kommentoisin tolla tilillä, mullahan on toi ihneen google juttu tossa eli niinkuin ilman bloggeria, sähköpostilla... Eli en siis halua kirjautua bloggeriin, vaan siis joo... En osaa selittää, jos tajusit mitä hain takaa :D Eli jos en ymmärrä tai keksi jotain hieno suunnitelmaa, mun mahtavat kommentit pysyvät anonyymeinä... :D
  -Ella

  VastaaPoista