sunnuntai 26. marraskuuta 2017

Viimehetken Black Friday -shoppailuvinkit

Ota talteen hevostarvikkeita myyvien nettikauppojen parhaat tarjoukset!
Dover Saddleryn nettisivut
*Postaus ei ole tehty yhteistyössä minkään liikkeen kanssa!

Tänään sunnuntaina on vielä useimmissa nettikaupoissa mahdollisuus hyödyntää Black Friday -tarjoukset ja osa kaupoista tulee jatkamaan tarjouksia myös Cyber Mondayn puolelle. Selasin läpi kymmenien eri nettikauppojen tarjouksia; Reunos, Dover Saddlery, Just Dressage, Kotieläintarvike, Hevari, Equishop, Hipposport, Viljar Shop, Hööks ja monta muuta...

Lopputulos oli se, että ainoat oikeasti katsomisen arvoiset alennukset suomalaisista kaupoista olivat Ratsukellarilla, jossa kaikki normaalihintaiset tuotteet ovat yhä -30%. Todella harvinainen tilaisuus noin hyvään alennukseen huippumerkeiltä kuten Samshield, Dyon, PS Of Sweden, Parlanti ja CO. Tämä olikin ainoa tarjous jonka hyödynsin koko viikonlopun aikana, sillä tilasin Samshieldin Shadowmatt kypärän huippuhyvään hintaan 206€! Kirkkaasti paras alennus, jonka olen ikinä nähnyt kyseisestä tuotteesta ja tekin ehditte vielä halutessanne hyödyntämään tämän heidän sivuiltaan löytyvän -30% alekoodin, sillä se on voimassa tänään 26.11. puoleenyöhön asti.

Horzen isommat tarjoukset keskittyivät lähinnä heidän omalle merkilleen ja laatumerkit olivat joko rajattu pois kampanjasta tai tarjousprosentit olivat kovin vaatimattomat. Usein tavallisinakin viikonloppuina on parempia alennuksia, esimerkiksi lähes joka sunnuntai sivuilta löytyy -25% alekoodi vapaavalintaisesta tuotteesta, jolloin sitä voi hyödyntää myös muihin merkkeihin.

Toinen suositus menee brittiläiselle Premier Equine -nettikaupalle ja siellä kaikki tuotteet ovat tiistaihin asti -35%. PE on tunnettu yhtenä johtavista tuotemerkeistä suojien valmistuksessa ja myös loimet ovat keränneet erityistä kiitosta laadukkuudestaan ja istuvuudestaan, vaikka omakohtaista kokemusta minulla ei tuotteista olekaan. Toimitus on luotettava ja varusteissa on erinomainen hinta-laatusuhde. Ainakaan näissä tuotteissa sanonta "halvalla ei saa hyvää" ei pidä paikkaansa ja treenisuojien sekä bootsien tilaaminen olisi houkutellut minua kovasti, mutta ne jäivät ainakin nyt vielä harkintaan.


Oletteko te tehneet hyviä löytöjä Black Fridayn aikaan?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti