maanantai 6. marraskuuta 2017

Kaikki kauniit hevoset - kuvapostaus


Nämä ihanat kuvat on otettu vuoden viimeisinä lämpiminä päivinä ihan syyskuun lopussa, kun Nikakin oli vielä maisemissa. Olin jo itse unohtanut tuon ruskan väriloiston, joka vielä kuukausi sitten oli parhaimmillaan, joten tuntuu hassulta, että kuvien ottamisesta on niin vähän aikaa.Toivottavasti nautitte kuvista, mielestäni näissä oli jotain hieman erilaista ja tunnelma on hyvin seesteinen ja jollain tapaa lumoava. Olin ensin rakentanut näiden ympärille myös tekstin, mutta päädyin poistamaan kaiken, jotta kuvat saisivat ansaitsemansa huomion.


Nika kasuaalisti puremassa kaveriaan hännästä :P 

Näytän ihan joltain ylivaloittuneelta alienilta :D Veera on kyllä tosi kaunis hevonen

6 kommenttia:

 1. On kyllä nättejä kuvia! Ei kyllä ihan tunnu siltä että vasta ihan vähän aikaa sitten otettiin ruskakuvia, nyt kun saa etsiä sitä päivän valoisinta hetkeä että saisi eläimistä edes jotain kuvia... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Nyt varsinkin tuntuu vielä kaukaisemmalta, kun ollaan saatu jo lumikin maahan ':D

   Poista
 2. Olet ihan oikeassa siinä, että kuvat ovat suorastaan taianomaisia. Kauniita kuvia, kauniit syksyiset maisemat ja hienot hevoset. Näissä silmä lepää!

  VastaaPoista
 3. Voi miten kaunis tuo Vera onkaan! Sinuako se sieltä aidan takaa katselee niin kaihoisasti?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, se on kyllä kaunein heppa maailmassa! Taisi odotellla loppuja kavereitaan tai sitten yritti kertoa, että viittisitkö hakea nekin paikalle, lauma on sille kaikista lähimpänä sydäntä :)

   Poista