lauantai 19. marraskuuta 2016

Mitä kuuluu mun hevossuunnitelmiini?


Aluekouluvalmennus 2013
Milloin viimeksi olenkaan kirjoittanut minkäänlaista treenipostausta, valmennusraporttia tai muutakaan totista, vaikka ennen se oli tämän blogin arkipäivää... Kuitenkaan se, etten ole puhunut treenaamisesta, ei tarkoita, että sitä ei olisi tapahtunut! Blogin perusteella meidän touhuilu vaikuttaa ulkopuolisin silmin varmasti pelkältä puskailulta - ja niinhän se kieltämättä onkin - mutta vain Veeran kanssa.

Blogin uinuessa ja radiohiljaisuuden vallitessa olen itseasiassa valmentautunut jopa enemmän kuin minun ja Veran ns. "aktiivisena aikana", jolloin olimme kuitenkin sekä koulu- että kenttäaluerenkaassa, sekä treenasimme kotivalmentajan kanssa ahkerasti. En edes muista millon viimeksi joku olisi kuvannut valmennustani (ehkä kaksi vuotta sitten?), joten se selittää osaltaan myös sitä, miksen ole kirjoittanut mitään järkevää (:D) tänne blogiin pitkiin aikoihin. Materiaalia ei yksinkertaisesti ole ollut, ja valmennuspostaukset ilman kuvia ja videoita ovat mielestäni yhtä tyhjän kanssa ulosanniltaan.

Kameroiden ollessa poissa olen kuitenkin treenannut valmentajien silmien alla pari kertaa viikossa kahden laadukkaan ratsun kanssa, joilla on minulle vielä paljon opetettavaa. Ensikauden tavoitteena olisi nousta kansallisiin luokkiin ja treeneissä on tehty jo tämä kausi työtä myös vaativan asioiden parissa. Tuntuu ihan absurdilta edes kirjoittaa tätä, sillä kaikki tämä kehitys on tapahtunut jotenkin niin huomaamattomasti ja nopeasti jopa minulle itselleni! Veeran kanssahan se on ollut jo pitkään niin, että minä opetan tammaa tai sitten vaan kevyesti jumppaillaan, joten on ollut mielenkiintoista ja innostavaa ratsastaa hevosella, jolla todella on minulle jotain uutta tarjottavaa. Sen näkee heti myös kehityksessä, ja ihan todella joka viikko saa huomata, kuinka edellisen viikon haastavat asiat ovatkin jo lähestulkoon helppoja seuraavalla kerralla.

Tää musta on opettanut mut ratsastamaan voitosta ja näyttänyt, että se on myös mahdollista!

Alun perin tässä blogissa seurattiin nimenomaan pääasiassa minun ja Veeran valmennuksia ja kisoja, mutta suurin osa lukijoista taitaa olla tarttunut matkaan ajalta, kun Nika oli vasta masussa ja ihan pieni maitovarsa. Kumpikaan aihe ei ole enää ajankohtainen, joten siksi kysynkin, mitä te tahtoisitte lukea tässä blogissa nykyään?

Kiinnostaisiko teitä jatkossa myös syvemmät analyysit treeneistä muiden hevosten kanssa vai haluaisitteko seurata vain minun omien hevosten eli Veeran ja Nikan kuulumisia? Veeraa ei voi taikoa enää kilparadoille, joten sellainen ei ole vaihtoehto, mutta esimerkiksi Nikan kehitystä voisin alkaa taltioida kameraan sekä sitä kautta myös tänne blogiin enemmän. Keväällä häämöttää jo esikoulu ratsun alkeissa, joten sinänsä elämme hyvin mielenkiintoista aikaa!

Loin tätä varten oikein kyselyn, jotta mielipiteenilmaisu olisi mahdollisimman helppoa, vaihtoehtoja voi valita useamman halutessaan. Kiitos vastauksista jo etukäteen ja myös kommenttikentän puolella voi halutessaan heitellä ehdotuksia!

Minkälaisia postauksia toivoisit blogiin?

Varsan koulutus ja kehitys
Kuvapostaukset
Valmennusraportit
"Artikkelit" eli asia-aiheet
Erikoispostaukset (minkälaiset?)
Tavalliset kuulumispostaukset
Other
Please Specify:


Aluekenttävalmennus 2013

Veera oli oikea muskelimamma

Saarijärvellä treenaamassa 2013

Pallomasu treenaa kotona Laukaassa. Ipana mahassa ottamassa oppia koulukiemuroista :D
Blogissa on nähty vuosien varrella lukuisia eri hevosia ja treenikavereita. Tässä täykkäritamma Falbe ♥
Vanhemmat lukijat muistavat varmasti Boken (joka muuten kippasi minut selästään tällä nimenomaisella uittoreissulla :D)

Mustan ensiesiintyminen tässä blogissa oli vuosi sitten syksyllä
Harly on poni jolle menetin sydämeni samalla hetkellä, kun sain katsella sitä sammakkoperspektiivistä kesken valmennustunnin
Tämä pikku vintiö on kasvanut jo isoksi pojaksi ja alkaa pian opetella ratsuksi!

2 kommenttia:

  1. Onko sun hevoset Polleparkissa, kun välillä sieltä näkyy kuvia? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on molemmat hepat nyt Saarijärvellä Keski-Suomen ratsastuskeskuksessa :) Joskus ollaan kyllä käyty treenailemassa PP ja kisoissa paljonkin!

      Poista