keskiviikko 14. syyskuuta 2016

Aluejoukkuemestaruudet 10.9.

 
Oli pakko tulla kirjoittamaan vaihteeksi positiivisempaa postausta edellisen katastrofireissun jälkeen, että saadaan vähän iloisempi ilme etusivulle ja kukapa muukaan takaisi paremman kisapäivän kuin Musta!
 
Korpilahti on aina ollut mun ultimate suosikki mitä tulee kisapaikkoihin, ja sinne on aina yhtä kiva mennä. Lisäksi tälläkin kertaa sieltä löytyi myös hyvää juttuseuraa koko päiväksi, ja kun mukaan pakataan vielä Musta, niin onnistunut reissu on taattu. Ratsastin meidän seuran joukkueessa Helppo A Kenttäkilpailuohjelma n:o 6 -ohjelman ja se olikin vasta mun toinen kerta 2-tason HeA luokassa. Verkassa ruuna oli tosi hyvä ja  myös radalla aloitti superisti, mutta suorituksen edetessä terävyys alkoi kadota ja siitä tuli vähän vetelä, eikä oikein reagoinut mun pohkeeseen saati minimalistisiin pallopääkannuksiin... Sen johdosta tuli kaksi todella suurta rikkoa, kun laukka ei meinannut nousta ei sitten millään (toinen tuomari siunasi  meitä  antamalla numeron kolme (3.0) tuosta esityksestä, mikä oli kyllä täysin ansaittua :D Meinasin vajota maan alle, kun mietin sitä mahdollisuutta, ettei laukka nousekaan olenkaan ja joudutaan esittämään lopputervehdys ravissa laukan sijaan...). Prosentit oli iloinen yllätys ja toinen tuomareista olisi sijoittanut meidät jopa ykköseksi lopputuloksissa yhteistuloksen ollessa neljäs. Lisäksi molempien tuomareiden papereissa oli tosi hyviä hyödyllisiä kommentteja, joten nämä arvostelut olivat tosiaan tallettamisen arvoiset. Prosentit olisivat muuten olleet kyllä aika huikeet ilman noita rikkoja!
 
 
"Siistiä, pehmeää ratsastusta. Näyttävä ratsukko. Tänään harmittavia pieniä kuuliaisuusongelmia laukannostoissa, muutoin sujuva esitys."
Tuomari C: 62,917%
Tuomari M: 66,042%
Yht. 64,479% 
 
 
Olen tainnut aikaisemminkin mainita, että keskiaskellajit lähtee aika hienosti...
Tuo häntä on vaan niin upea
Iskän kädestä tuli aika hieno räpylä, kun se taputti ruunaa niin innokkaasti :DD
Toivon, että mun ipanasta tulee vielä joskus yhtä kiltti kisapaikoilla kuin mitä tämä ruuna on!
 

2 kommenttia:

  1. Hieno Musta ja onnea, hienonnäköistä menoa! Missä sulla on nyt muuten Vera ja Nika, vai käytkö muuten vaan Gereä (?) treenaamassa Larjalla? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Ella! Kaikki kolme on Saarijärvellä samassa paikassa, helpottaa huomattavastí elämää :D

      Poista