tiistai 29. maaliskuuta 2016

Melkein aikuinen

 
Heippa, nyt saatte kuulla Nikan kuulumiset! Varsa (kyllä kai sitä vielä varsaksi voi kutsua, vaikka korkeutta onkin jo noin 160cm - pikkupoika se on silti, heh...) on ensinnäkin nykyään ruuna, joten oria minulle ei enää kuitenkaan ole :D Käytettiin se klinikalla ruunauksessa noin 1,5 kk sitten, vielähän sillä on hormonipitoisuudet koholla, mutta noin kuukauden päästä se on ehta ruuna. Halusin, että sille tehdään suljettu leikkaus nukutuksessa, ja se olikin hyvä päätös, sillä leikkaus meni tosi hyvin ja Nika parani todella nopeasti. Suljettu leikkaus on hivenen kalliimpi ja se tehdään aina nukutuksessa, mutta siinä leikkaushaava laitetaan tikeillä umpeen ja se on täten alusta asti siistimpi, eikä haavaa tarvitse pitää auki vettä suihkuttelemalla toisin kuin avoimessa leikkauksessa.
 
Nika joutui tarhaamaan ennen ruunausta yksin, sillä se kiusasi tarhakaveriaan niin paljon, mutta nyt se on saanut toisen varsan kaverikseen ja ne viihtyvät tosi hyvin yhdessä. Tuo minun jättiläismäinen 2v puoliverivarsa ja vuotias suokkitamma ovat kieltämättä hauskat kaverukset. Alkuun hilpeyttä herätti etenkin se, että Nika nakutteli hampaitaan aina Tuli-tytölle ja siten alistui :D Nyt pojasta on kuitenkin tullut taas kuningas, mutta se on lempeä hallitsija eikä komentele kaveriaan. Olen antanut Nikalle ruunauksen jälkeen vähän aivolomaa uusien juttujen opettelusta ja se on saanut vain hengailla kaverinsa kanssa ja tehdä varsajuttuja. Peruskäsittelyä on tietysti tehty ja siinä täytyy osata käyttäytyä, mutta ei olla jatkettu enää ajoharjoittelua tai muita vastaavia juttuja. Nyt odotellaan, että jäätikkö eli toisin sanoen tallin pihapiiri sulaa ja vähän kuivuu, niin on sitten hyvä harjoitella mm. ohjasajoa, kun ei tarvitse keskittyä enää pelkästään siihen, että pysyy itse pystyssä. Nopeasti kevät kyllä tekeekin nyt tuloaan, kiva päästä puuhastelemaan enemmän lapsen kanssa!
 

Harvempi varmaan taluttaa samaan aikaan 2v vastikään ruunattua varsaa ja vuotiasta tammavarsaa, mutta tää kaksikko onkin tosi fiksu :D Ainoa huoli oli että pysynkö vaan itse pystyssä tuolla jäätiköllä!

 
Ipanalla on tapana yrittää syödä kaikki narut jotka se vaan näkee korttelin säteellä, tässä kriminaali yllätettynä itseteossa.

"Ai minäkö, kunhan tässä vaan vähän juksasin, oikeesti syön öö tota... PURKKAA! Joo purkkaa mää syön"
Tai sitten ei - ei meinaan oo meidän pojalle kyllä purukumia syötetty, vaikka hienot hampaat ovatkin...
"Minä oon kuule ihan kiltti poika!"
Lisää aktiviteetteja heti kun tuli "tyylsääää!"
Iippis näyttää mun mielestä hämmentävän paljon lämppäriorilta, pistetään tukan ja etualalla näkyvien kärryjen piikkiin :D
Ihana hieno poika!

Nämä ulkona otetut kuvat hämäävät tosi paljon siitä minkä kokoinen Nika on, näissä se näyttää tosi pikkuiselta! Oli pakko mennä seisomaan lumihankeen, kun se oli ainoa paikka jossa sekä minä että varsa pysyimme pystyssä, eli ei ihan otollisimmat kuvausolosuhteet.
 
Minun lapsi ♥


Kiilukarva
Vielä näkyy kaulalla karvaton alue siinä mihin kanyyli laitettiin.
Upea tuo harja muuten, en ehkä ikinä kehtaa leikata sitä :'D
Söpö pari :)
 

2 kommenttia:

 1. Alussa jo näki että Nikasta kasvaa hieno mies, tässä sitä nähdään tuloksia...;) Aivan ihana, oon myyty! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voooi kiitos Ella!! :') Hihi jotkut näki jotkut ei, yksi anonyymi kommentoi muinoin kun Nika oli juuri syntynyt, että "ompa omituisen näköinen varsa! jalat tosi hassun näköiset ja muutenkin ruuumiin rakenne
   mutta söpö naama :)" Onneks on sentään söpö naama ;) :DD Nika on hieno poika ♥

   Poista