tiistai 22. maaliskuuta 2016

Kiire hellittää

Kattelin ipanan baby-kuvia yks päivä :3♥
Voisin jakaa niitä myös tänne ja verrata samalla nykyiseen
Tämän kevään YO-kokeesta selvitty, nyt voi hyvällä omatunnolla käyttää aikaa myös blogin kirjoittamiseen! Luin kyllä ihan armottoman vähän ja valmistautuminen mun ekaan kirjoituskertaan täten oli surkea (en edes jaksanut/ehtinyt lukea puoliakaan kirjoista ja yksi valtakunnallinen syventävä kurssi jäi kokonaan käymättä...). Kun sain paperin käteen meinasi iskeä pieni ahdistus ja paniikki, sillä yhtä vaille joka ikinen kysymys oli aivan mun vahvuusalueiden ulkopuolella ja olin keskittynyt lukemaan ihan muita aiheita. Omituista oli myös se, että jokerit olivat merkittävästi helpompia kuin perustehtävät, joissa osassa olisi vaadittu kirjan ulkopuolista tietoa. Itse en esimerkiksi tiennyt millä korkeudella kokapensasta tulisi kasvattaa ja sitä ilmeisesti olisi vaadittu huumeiden salakuljetusta ja kasvatusta käsittelevässä kysymyksessä... Hyvän vastauksen piirteet nähtyäni epäilin kylläkin, että tuo koko kysymys olisikin joku valtion juoni, ja ne jotka vastasivat siihen täysin pistein otetaan tarkkailuun :D

Keskiviikkona kirjoitin tosiaan siis maantiedon ja saatiin jo perjantaina tietää alustavat pisteet. M sieltä olisi tulossa vähintään, mikä on yleisesti tosi hyvä tulos, mutta täytyy myöntää, että olen kyllä hieman pettynyt. Mulla olisi ollut hyvinkin mahdollisuudet kirjoittaa E tai jopa L mantsasta, sillä siinä olen aina ollut luonnostaan tosi hyvä ja todistusta koristaa rivi kymppejä, vaikken koskaan ole juurikaan kokeisiin lukemista harrastanut. Olen jopa harkinnut kokeen uusimista, mutta ehkä nielen tämän karvaan pettymyksen ja jatkossa valmistaudun etenkin YO-kokeisiin huolella enkä vain sutaise koko hommaa vasemmalla kädellä... Onneksi mantsalla ei ole mitään merkitystä mun jatko-opintojen kannalta, kirjoitin sen nimittäin vain huvikseen, sillä se on musta kivaa!

Kirjoituksia edeltävänä päivänä lähdin stressiä karkuun metsäretkelle Veeran kanssa. Parasta ikinä
Aloitin tän postauksen kirjoittamisen jo perjantaina, mutta viikonloppuna oli niin paljon kaikkea etten ehtinyt ollenkaan koneelle (niin että ei se kiire ole tainnut sittenkään kadota... :D). Olin seuraamassa Kikin valmennuksia molempina päivinä kuunteluoppilaana ja lisäksi käytiin lauantaina laskettelemassa, sunnuntaina pilkillä ja kävin myös tekemässä iltatallin Konginkankaalla ja siivoamassa karsinat. Paljon ehtii kyllä vuorokaudessa jos unohtaa kaikki läksyt sekä nukkumisen! Ipana on muuten saanut taas varsakaverin ja on rauhoittunut hirveästi sen myötä, mukava lapsi nykyään :) Nikan kuulumisista kerron paremmin iha erillisessä postauksessa toivottavasti mahdollisimman pian! Tätä postausta koristaa sekalaiset puhelinkuvat, sillä en ole saanut vielä uutta kuvamateriaalia, mutta palataan taas parempien kuvien kera josko saisin vaikkapa Jaakon houkuteltua kuvaamaan. Tässä kuitenkin meidän yleisiä kuulumisia tiivistettynä.

Lauantaina oli upee sää ja kaikki oli hyvin siihen asti kunnes Bems yritti jättää tien päälle ja ylikuumeni :D >:-| (tähän tulis nyt sellanen vihakissaemoji)

Paljon maastoilua

Oon kouluttanu itelleni menestyksekkäästi heppamiehen! :D
Tallin pihasta lähtiessä on aina tosi nättiä
Iso mies on hieno!
Toinen mun komeista miehistä :D
Käytiin syömässä yksi ilta Revolutionissa, suosittelen
Matkalla potkiaisiin
Kevät on jo tullut mun huoneeseen kukkasten mukana, kohta niitä onneksi kasvaa myös ulkona!

2 kommenttia:

  1. Oi että aivan ihania kuvia taas kerran ja hyvää pääsiäistä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Johanna, toivottavasti sinullakin oli kiva pääsiäinen! :)

      Poista