tiistai 10. maaliskuuta 2015

Kisakausi lähestyy

Pörheenä

Viikon loma oli ja meni nopeasti, enkä ole ehtinyt edes käväistä koneella sen jälkeen, mutta nyt tuli sitten ensimmäistä kertaa sopiva sauma, kun olen kipeänä kotona. Loman viimeisenä viikonloppuna pääsin yhteensä neljän eri hepan selkään ja sitä myötä jopa hyppäämään kerran valmennukseen! Viimekertaisista estehyppelyistä olikin jo yli puoli vuotta aikaa, mutta ihan kohtuudella se sujui silti itselle vähän vieraamman hepan kanssa, joka hoiti kyllä homman kotiin. Oli tosi kiva päästä pomppimaan pitkästä aikaa ja ei kyllä haittaisi yhtään, vaikka jostain ilmestyisi minulle vielä ratsu estepuolellekin!

Veera on ollut edelleen tosi hyvä ja ensi viikonloppuna meidän olisi tarkoitus korkata ensimmäinen Helppo A tallin harkkakisoissa! Loogisesti ajatellen tämän voisi kuvitella olevan ehkä huonoin hetki ikinä luokkanousulle, kun kisataukoa on lähes kaksi vuotta ja tammalla on ylipäätään treenattu vasta kolme kuukautta vähän enemmän. Haluttiin kuitenkin lähteä aitojen sisään kokeilemaan ja meidät oli rajattu pois helpommista luokista (Veera pirulainen kun otti ja meni sijoittumaan aluekisoissa myös koulupuolella viimeisimmissä kilpailuissaan :D), joten tasoksi valikoitui sitten A valmentajan hyväksynnällä. Tänään on viimeinen ilmoittautumispäivä kisoihin, joten täytyy nyt illalla vielä vähän tunnustella tammaa, että kehdataanko lähteä aitojen sisään tällä tavalla kylmiltään vai mennäänkö sittenkin B luokan ulkopuolella. (Ja rataahan ei ole siis reenattu vielä kertaakaan, eilen sitä ensimmäistä kertaa vähän enemmän vilkaisin...)

Ratsastuskuvat on taas pikatreeneistä Veeran osalta, joten ihan täyttä osviittaa niistä ei nyt saa tamman liikkumisesta. Tuona päivänä tämän jälkeen ratsastettavana oli vielä valmentajan heppa ja lisäksi täytyi ehtiä moikkaaman Maijaa sekä hänen uutta ihanaa tammaansa toiselle tallille :)

Keula ylös

Nää peilit on vaan niin mainiot!

Ei näin xD


Vihdoinkin Veera sai uudet suitset!!
Nämä on Kiefferin Steffen Petersit ja passaa kyllä ainakin omaan silmään Veeralle niin hyvin!
 
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti