sunnuntai 20. heinäkuuta 2014

My Day 18.7.

Viimekertainen my day syksyltä oli aivan supersuosittu ja päätinkin tehdä nyt uuden! Tätä oli taas tosi kiva tehdä ja ihmettelinkin, miksi en ole aikaisemmin innostunut. Mutta nyt aiheeseen ilman pidempiä alkuläpinöitä, toivottavasti tykkäätte!
 
 
Perjantai oli ihan tavallinen lomapäivä ja heräsin vähän ennen yhdeksää, kun aurinko paistoi kaihtimien raoista silmään, mutta jäin vielä tapani mukaan sänkyyn lukemaan kirjaa vajaaksi puoleksi tunniksi. Herättyäni kunnolla suuntasin suihkun kautta tekemään itselleni aamupalaa ja lukemaan lehteä sekä höpöttämään samalla iskän ja veljen kanssa.
 
Shampoo jäi kuvasta, upsista

Aamutoimien jälkeen käytiin kauppassa iskän kanssa ja kotiin tultuamme sekä ostoskassit purettuamme, kävin koneella noin puolistuntisen tsekaten bloggerin ja fb:n & kuuntelin samalla musiikkia Spotifysta.
 

 
PÄIVÄN ASU:
 
Toppi: KappAhl
Shortsit: Seppälä
Kengät: Converse
Lasit: Gucci
Vyö: H&M
Kello: Jet Set
 


Seuraavaksi suuntasin Elsan kanssa vajaan tunnin mittaiselle kävelylle, mutta ensin oli ihan pakko ottaa vähän välipalaa!

 


 Lenkiltä tultuamme kävin kaivamassa autotallista Veeralle vanhan alienhupun/avaruuskypärän ts. ötökkähupun (ihan miten kukin haluaa sitä kutsua) + kumiohjat ja ohuen puuvillaloimen kuivattamiseen ja kuljetukseen

 
Seuraavaksi alettiin laittamaan ruokaa eli lohta, perunamuusia ja salaattia. Siitä tuli itseasiassa tosi hyvää ja samalla kun söin, katselin Netflixistä puolikkaan jakson Supernaturalia.
 

Äiti tuli vähän ennen neljää kotiin töistä ja alettiinkin hyvin pian valmistautua lähtöön tallille, mutta tällä kertaa taas aivan uuteen paikkaan aivan uusien heppakaverien luokse!



 
 Tästä paikasta ei nyt ole kuvia kun en halunnut heti ensimmäisellä kerralla heilua kamera kädessä ympäriinsä, mutta puitteet olivat aivan ihanat ja ratsuni tosi hieno! Pääsin ratsastamaan sellaisella kunnon opetusmestarilla, joka on koulutettu vaativa B, re 120 tasolle ja huh huh sillä hevosellahan oli vieterit tavallisten jalkojen tilalla!! En ole varmaan koskaan ratsastanut niin isoliikkeisellä ja hienolla hepalla, kyllä joutui muuten kuskikin töihin ja jo ihan vaan pitääkseen takalistonsa kiinni penkissä :D Alussa meno oli tietysti melkoista hakemista, mutta sain tosi hyviä ohjeita ja loppua kohden parani koko ajan. Hevonen ei tietysti päässyt esittämään vielä läheskään parastaan aloittelijakuskin kanssa, mutta olen kuulemma tervetullut uudestaankin ja ensi viikolla mennäänkin valmennukseen!
 
Olen niin innoissaan näistä kaikista uusista mahdollisuuksista, jotka ovat avautuneet valmentajani ansiosta ja minun kehityksestäni ratsastajana, joka on tapahtunut alle kuukaudessa :) (Aaa haluan käyttää ihan liikaaa huutomerkkejää!!)
 
 
Seuraavaksi sitten omien ponien luokse
 
Sieltä saapuu kaverit
Sehän on valtava!!
Veerakin tahtoi huomiota ja käveli koko ajan minun perässä :)
 
Tässä vaiheessa vaihdoin vaatteet ja lähdettiin ottamaan asukuvat rantaan
 
Haha kunnon junttirusketus, olkapäät ihan valkoiset :D
 
 
Testattiin samalla ponien biitsi! Lämmintä oli eli uimaan joutuvat jossain vaiheessa ;)
Ja sitten takaisin tallille antamaan hepoille iltaruoka ja sovittamaan uusia nahkariimuja. Varsalle ne oli vielä tosi isot, mutta koska ne mahtui nippanappa myös Veeran päähän testasin sitten sillä, että kumman väriset olisi paremmat. Olen aina ennen ollut sitä mieltä, että ei ruskeita päitsiä ruskealle hevoselle, mutta nuo oli kyllä tosi nätit ja itsessäänhän ruskea on paljon kauniimpi kuin musta. Kumpi väri teidän mielestä sopii paremmin varsalle ja Veeralle?

Näyttääpäs tämä ensialkuun söpöltä varsan ja minun yhteiskuvalta :))
Mutta kun katsoo tarkemmin huomaakin ettei kyseessä olekaan pusutuokio, vaan varsa kiskoo minua tukasta... :D
Veera ihan hätää kärsimässä tämän pikkujätkän kanssa
Tässä se sitten puree Veeraa, joka vaan väistää pois. Veera parka, tänään se joutui juosta karkuun kakaraansa, kun se ei jättänyt sitä rauhaan...
Mustista riimuista ei ole tämän parempaa kuvaa nyt

Kotiin tallilta tultiin kymmenen maissa ja katsoin vielä pari jaksoa Supernaturalia olkkarissa syöden samalla iltapalaa. Aika sick sarja toisaalta, mutta minä olen kyllä jo koukussa ja suosittelen ellei sitten jo valmiiksi tuppaa nähdä mörköjä siellä missä niitä ei ole. Juttelin samalla myös veljeni Niken kanssa kaikkea turhaa, meillä on muuten outo tapa puhua englantia keskenämme suurinpiirtein koko ajan, harvemmin kommunikoidaan ihan suomeksi :D Iltatoimien jälkeen menin jo omaan huoneeseen, mutta luin vielä kirjaa reilun tunnin, joten suoriuduin nukkumaan vasta yhden maissa. Päivä oli siis hyvin tavallinen ja suurinpiirtein tällä kaavalla olen kesälomaa viettänyt!

 
Mitäs tykkäsitte tästä postauksesta?
Olisiko teillä jotain postaustoiveita? :)

19 kommenttia:

  1. Älyttömän hyviä kuvia susta :o Suosittelen laittamaan jonkun profiilikuvaks facebookkiin, oikeesti tosi kivan näkösiä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oooi kiitos!! Tarkoitus olikin itseasiassa vaihtaa, vanha on aika kauhea :D

      Poista
  2. Ihan sairaan hyviä kuvia susta!! :) ja tosi kiva postaus!

    VastaaPoista
  3. Aikalailla samannäköistä menoa kuin mullakin - ruokaa, Supernaturalia, bmw ajopelinä ja heppailua ;) Supernatural on kyllä tosi hyvä sarja aina 3. tuotantokauteen asti, siitä lähtien se on mennyt alaspäin valitettavasti :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha no niinpä kyllä onkin!! :D Joo vähän samaa olen valitettavasti kuullut muiltakin, mitenköhän pitkään jaksan katsoa!

      Poista
  4. tosi huippu postaus! tykkäsin :)
    mutta pakko kysyä että syötätkö vasta tuon ikäiselle varsalle jo väkirehua?!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee kiitos, kiva kun tykkäsit! Mitäköhän mun pitäisi oikein kehitellä, kun tavalliset postaukset on ihan tylsiä :D

      Joo kyllä se ihan vähän saa kun ei siitä ole ja haittaa ja se varastaa muuten veeralta tuplamäärän, yksikin päivä se hirviö ajoi Veeran pois ruokakupilta kiskomalla sitä harjasta ja pomppimalla päälle... Veera on surkea tapakasvattaja, mutta minkäs teet, sen on pakko saada syödäkseen :D En tiedä kenties Siperia opettaisi veeraakin, jos ei saakaan ruokaa mikäli antaa varsan pomottaa, mutta nössö mikä nössö :"D Orilaitumelle joutaisi tuollainen kauhukakara, nyt kuitenkin vielä mammaparan helmoissa!

      Poista
  5. Kuuleppas, pöllit nyt ton myday idean multa!! Olin just suunnitellu tekeväni samanlaisen!!
    No ei mut kiva postaus :D Ja oikeesti noi asukuvat oli tosi kivoja!! Noi lasit ja vaatteet sopii sulle tosi hyvin, oot muutenkin niin kaunis! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo no nyt et kyllä saa tehdä ollenkaan my daytä, koska ehdin ryöstöretkelle ensin, vaikka tällaisia postauksia onkin eri blogeissa kymmenessä tusina!!!! Okei ehkä en nosta tästä oikeusjuttua... ;D

      Äää kiitti Anselmi, pus :*♥
      (Hienon uuden nimen keksin sulle, tykkäätkö? :3)

      Poista
  6. Tosi kiva postaus !
    Itsekin ihan koukussa supernaturaliin, kohta kattonut kaikki kaudet netflixistä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitti Isa!
      Joo se on kyllä tosi hyvä sarja ja netflixistä on vähän liiankin helppoa ja nopeaa katsoa jaksoja putkeen :D

      Poista
  7. Hyvä postaus, kivoja kuvia!
    Löysin tän blogin Janitan elämää - blogin kautta. Tosi hienoja kuvia ja helppo lukuista tekstiä. Ehdottomasti jään seurailemaan! :) Sori jos tätä on kysytty jo miljoona kertaa, mutten mistään löytänyt (lue:siis jaksanut etsiä) että jääkö Nika oriksi, vai ruunataanko se?
    Onnea varsulin kasvatukseen, vaikuttaa aika mukavalta tapaukselta ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikun sori, löysinkin jo vastauksen! :D

      Poista
    2. Vau kiitos paljon, tervetuloa!! :)
      Aina saa kysyä!! Ei haittaa mitään, tykkään vastailla :) Hehe kiitokset vielä, varsa on melkoinen kauhukakara äippäänsä kohtaan, mutta muuten oikein ihana ipana :D

      Poista
  8. Mun mielestä sopis ruskeat päitset! :)
    Ja olet tosi kaunis!♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ruskeisiin taidan itsekin kallistua, kiitos mielipiteestä!:) Oooi kiitos ❤️

      Poista
  9. Moi! Tein blogiini blogiarvostelun suosikkiblogeistani, josta löytyy myös sinun blogsi arvostelu! Jos haluat, voit käydä katsomassa sen osoitteesta http://keskikesantarinaa.blogspot.fi/ ! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vau kiitos tosi paljon!! Käyn ehdottomasti lukemassa!!:)

      Poista