perjantai 25. heinäkuuta 2014

Hepat lomailee

Näistä upeista rantakuvista suuret kiitokset Pertille!!

Heippa taas! Nyt on kulunut melkein viikko edellisestä postauksesta (ja tässä välissä blogi on saavuttanut sadan rekisteröityneen lukijan määrän, wuhuu kiitos kaikille!) , jostain syystä tuntui tosi vaikealta palata koneen ääreen kirjoittamaan ihan tavispostausta. Tänään sain kuitenkin tosi ihania kuvia ja heti alkoi tehdä mieli postata!

Nyt on ollut aivan järkyttävän kuumat kelit ja meidän omat hepat ovat saaneet vain lomailla laitumella reilun viikon ajan. Minä itse olen sen sijaan siirtynyt aamuvuoroon ja tällä viikolla olen ollut jo kolmena aamuna hepan selässä heti kahdeksan jälkeen. Maanantaina olin tämän uuden heppakaverin kanssa meille ihan uuden valmentajan tunnilla ja tiistaina lähdettiin iskän kanssa molemmat meidän kotivalmentajan oppiin Saarijärvelle! Itse ratsastin taas jo tutuksi tulleella tosi kivalla suokilla ja harjoiteltiin vähän väistöjä sekä vastalaukkaa ja hiottiin minun omaa ratsastusta. Iskä on ratsastanut aikaisemmin vain kerran reilu pari vuotta sitten, mutta nyt hän osasi jo ravata ja laukata hienosti!! Ei voi olla miettimättä, että olisiko omakin tekeminen vähän toisella tasolla nyt, jos olisi jo paljon aiemmin löytänyt tämän meidän valmentajan... Tärkeintä kuitenkin on, että nyt olen päässyt kehittymään loistavassa opissa :)

Ensin vielä vähän Veeran ja Nikan kuulumisia muutaman kuvan kautta ja sitten tämän päivän juttuja

Veera ja Nikkis pääsi maanantaina ensimmäistä kertaa vähän maastoon!
Pari kävelijää koirineen ja autotkin ohittui niin hienosti :)
Veera täytti keskiviikkona 17v :)
(Oh God, miksi minun piti pilata tämä kuva :D Menin muuten tallille suoraan uimasta, siksi vielä tämä asiallinen pukeutuminenkin)
Älykästä sakkia... Veeraa varmaan nolottaa ainoana fiksusti esiintyvänä  :D
Iippis vähän reilu pari kuukautta!
 
 Seuraavaksi tähän päivään eli olin taas tosiaan tallilla jo ennen kahdeksaa ja pääsin ratsastamaan tällä jo edellisessä postauksessa mainitsemallani uudella hienolla heppakaverilla Upulla. Ensiksi tuupattiin kentällä auringon paahteessa, mutta sen jälkeen lähdettiin rantaan pulikoimaan ja voi että kun oli kivaa! Kuvista välittyykin niin hyvin päivän fiilikset, että en kirjoitakaan yhtään enempää - nyt näiden aivan ihanien kuvien pariin!
 
Ensin yritin katsoa ettei jalat kastu, mutta vesi olikin loppujen lopuksi niin lämmintä, että vesirajaa ei edes huomannut!
Me näytetään ihan alligaattorilta tai joltain sukellusvene-vakoilulaiteelta :'DD
Kesän ensimmäinen uittoreissu minun osaltani, oli ihan super hauskaa!!
 Taisi mennä vettä nenään :D

2 kommenttia:

  1. Oi että pääsispä uittamaan :) Meillä on vain tuo pikkuinen lampi missä poni juuri ja juuri pystyy uimaan. Onhan se parempi kuin ei mitään, ei siellä saisi kylttien mukaan uittaa eläimiä mutta jos parikymmentä koiraa ja naapurin hevosetkin käy niin miksei mekin! ;) Ihanan väriset riimut Nikalla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uittaminen on kyllä niin hauskaa, olin itse jo ihan unohtanut että miten kivaa se voikaan olla! Hehe, eiköhän se lampi silloin ole vapaata riistaa, ette ainakaan ole ainoita syntipukkeja jos siitä joskus tulisikin sanomista :D Noi riimut on kyllä yllättävän kivat, vähän epäilin ensin kaupassa väriä, mutta passasi kuitenkin Nikalle hyvin!

      Poista