perjantai 7. kesäkuuta 2013

Lomailua tallilla -kuvapostaus + mahtava poni!



Tällä viikolla hepat olivatkin ihan kokonaan meidän vastuulla, sillä tallinomistaja oli itse reissussa. Saatiin myös ihan vapaasti majoittua taloon, joten oli oikein mukavaa hoitaa heppoja kun aamulla herätessä ne olivat melkein ikkunan alla! Itse en tosin jaksanut yöpyä tallilla kuin yhden yön, koska päivät ovat olleet niin kuumia, että silloin ei oikein ole voinut tehdä mitään. Kamera oli toki koko ajan matkassa ja kuvia on taas paljon!

Tiistai-iltana ratsastin kevyesti molemmat hepat, Boken kanssa ihan perusjuttuja ja Veeralla vähän pitempi, mutta kevyt käyntipainotteinen eteen-alas treeni.


 



Tuona päivänä jäätiin tosiaan vielä yöksi tallille ja illalla/yöllä käytiin rannassa onkimassa muutama fisu kissoille sekä grillaamassa makkaraa ja maissia. Siellä olisi varmasti tosi kiva käydä ihan vaan istumassa iltaa, löytyy lentopalloverkot, jalismaalit, keinu, kiva hiekkaranta ja laituri sekä kota ja grillauspaikka. Aika luksusta!


Aamulla kun heräsin kävin ensitöikseni viskaamassa Veeran vihreälle ja siivosin toisen karsinoista. Äiti oli käynyt jo aiemmin aamulla ruokkimassa hevoset ja vienyt tarhaan lähtiessään töihin, joten heräsin vasta yhdeksän maissa. Veeran kanssa lähdettiin maastoon puolilta päivin ja tehtiin noin tunnin lenkki mahdollisimman syvällä metsässä ja piilossa auringolta. Maastoilun jälkeen jätin hevoset talliin lepäämään pariksi tunniksi ja pesin samalla itse varusteita. Myös Boke pääsi iltapäivällä töihin, kun sää oli hieman viilentynyt ja ukkonenkin jyrähteli taustalla.
 
 
Veeraa taisi lenkin jälkeen vähän väsyttää

Hiekassa on kiva kieriä varsinkin jos on juuri käynyt pesulla!
Kiisselin paijaus tuokio
  
Eilen Veera viettikin sitten vapaapäivää eli käytiin pienellä lenkillä lähimaastoissa taluttaen. Äiti päätti lähteä mukaan kuvaamaan ja saikin muutamia tosi kivoja otoksia!
 
Mitäs mieltä te olette? 
 
 


Tässä vaiheessa oli vielä poseerausporkkana tallella!

Onpa kesäistä


Uljas ruskea


Tui tui!



"Saiksä kuvan äsken kun poseerasin niin hienosti??"

"Siis tääl on tosi hyvää heinää, maista pirre säkin"


"Siis yök tohon lammikkoon on voinu pissii vaik joku sammakko"

"No okei sitten, mutta sä kuivaat mun kaviot"

Suunnitteli vissiin karauttavansa preerialle




Hienoin yhteiskuva ikinä!!
 
 No niin ja nyt on aika kauhistua, sillä kuvat ja teksti eivät loppuneet vielä tähänkään. Veeran ulkoiluttamisen jälkeen kipusin nimittäin vielä Boken selkään ja vuorossa oli estehyppelöt! Virittelin kentän lävistäjälinjoille ristikon ja pienen pystyn, jonka myöhemmin saisi okseriksi, sekä lisäksi pääty-ympyrälle maapuomin. Poni hyppäsi tosi hienosti alusta asti ja nostettiin pian ristikko matalaksi pystyksi sekä tehtiin toisesta esteestä okseri. Tultiin harjoitusta kahdeksikko tyylillä ja myös laukat vaihtuivat kivasti esteiden päällä. Mahtava poni ei voi muuta sanoa, mulle tällanen kiitos! Harmi kun en ole enää kohta poni-ikäinen :D Yhyyy...
 


Noi kissat kyllä hidastaa mun touhuja tallilla, kun ne on niin söpöjä :D

Upsista keikkaa turvaliivi unohtui heti alkuunsa, se piti noutaa tallista alkuverkkojen jälkeen



Nämä kaksi hyväkästä häiritsivät ratsastustani leikkimällä parhaassa tapauksessa esteiden alla




On se hieno


Ihastelin tätä hyppyä videolta varmaan puoli tuntia! Ja kuski on taas pikkuisen fiiliksissä kuten ilmeestä ehkä saattanee päätellä :D
Veeran naama kun se huomasi että lähden Boken kanssa rantaan :D Prinsessa Veera on nyt hyvin hyvin vihainen ja närkästynyt!
 



11 kommenttia:

  1. Miksi heidi ei itse liikuta Bokea? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sain liikuttaa ponia nyt useampana päivänä kun pyysin ja heidillä oli menoa :)

      Poista
  2. Montako hevosta tuolla tallilla on missä Vera asuu? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Boke ja Vera vaan tähän asti, mutta tänään tulee kolmas!:)

      Poista
  3. Hei kerro kaikki hyvät ja huonot puolet tuosta turvaliivistä, nimim. samaa harkitsen hankkivani.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. +Tosi kevyt ja mukava päällä, aivan kuin sitä ei olisikaan
      +Mahtuu kisatakin alle ja on siellä aivan huomaamaton
      +Ei hiosta samalla tavalla kuin useimmat turvaliivit
      +Ei ole vielä käytännössä tullut testattua, mutta uskoisin ettei pudotessa aiheuta lisävahinkoa kuten panssariliivit joskus, sillä on niin ohut ja joustava
      +Ihan kohtuu hintainen

      Ainoana miinuksena keksin ehkä vähän erikoisemman ulkomuodon, joka muistuttaa takaapäin (hyvällä mielikuvituksella) kilpparia :D

      Itse olen kyllä tykännyt tosi paljon joten voin hyvin suositella!

      Poista
  4. Minkä merkkiset saappaat sulla on? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Veran kanssa tuuppaan aina Königsin elegance(?) koulusaappailla ja ovat kyllä olleet ihan tosi hyvät! Ponin kanssa sen sijaan puksuttelen menemään kenkä-saappaanvarsi yhdistelmällä, johon kuuluu Equi Comfortin kengät ja Mountain horsen ikivanhat saappanvarret. Kengät olen joutunut uusimaan kerran viiden vuoden aikana, mutta varret pelittää vielä erittäin hyvin, ihan päivittäisessä käytössä ne eivät tosin ole olleet koko aikaa. Ja nuo eivät tosiaan ole mitään harvinaisuuksia, molemmat olen hommannut pollenpotkusta!:)

      Poista
  5. Hei.Kyllä äippä kuvata osaa näköjään.Hieman kommentteja jos vielä jaksat lukea näitä sepityksiä,ne vaan ovat niin hienoja kuvat nimittäin.31 söpöä söpöä,17 toinen kaunis tyttö,7kaunis maisema varmaan yöllä kuvattu,14 kuuluuko mitään,19 te onnistutte aina,hyvä kuvakulma ja 33 työmies.Turva varusteista kannattaa pitää aina ja käyttää mahdollisuuksien mukaan.Kyllä eläimetkin tietää kuka tykkää,jos ei synkkaa ei kuvat onnistu.Mutta hyvää juhanusta ja ONNEA VERAN kiiman suhteen ja YHDEN TOISEN jutun vuoksi JONKA itse TIEDÄT SYDÄMELLISESTI ONNEA ONNEA...voi tulla pieni katkos kommentointiini,mutta yritän aina kun voin.
    T:voo RIMA DONNA...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa! Toki jaksaa lukea, kommentit piristävät aina ja niistä voi saada paljonkin irti. Ja niinhän se on, että kyllä ne tietää :) Kiitos paljon!!

      Poista
  6. minkä kokoinen toi acavallon turvaliivi on?

    VastaaPoista