lauantai 4. elokuuta 2012

Kisoihin valmistautumista


Eilen menin Veeralla kevyesti noin reilun tunnin kentällä, harjoittelin volteilla taivuttamista, kokoamista ja askeleen pidennystä sekä hain vakaata muotoa siirtymisissä kisoja ajatellen. Alkuun vera oli vähän jännittynyt, mutta rentoutui pienen verryttelyn jälkeen ja kulki ihan kivasti. Ratsastin sen kuitenkin tarkoituksen mukaisesti melko pitkässä muodossa ettei se ole suutu ja kulje sitten sunnuntainakin vielä kamelina, koska olen varma että saadaan paremmat pisteet kouluosuudelta vaikka vera kulkisikin hieman pitkänä kuin jos se on hapan kuin sitruuna ja viipottaa vaan menemään.

Veeran oma askellaji :D

 Kun oltiin jo siirtymässä loppuverkkoihin vera päätti piristää meitä kaikkia näkemällä puskassa fasaaneja tai jotain muuta karmivaa ja kummallista. Olin juuri tekemässä pysähdystä ja sillä sekunnilla kun se pysähtyi se jo hyppäsikin hirmuisen loikan sivulle taaksepäin (?!?) en tiiä miten se sen teki mutta olin jo hetken aikaa kokonaan satulan toisella puolella, mutta olimpas taas apina ja sain vedettyä itteni takaisin satulaan. Ennen äiti oli aina ihan kauhuissaan kun vera teki sen ihme loikkia mut nykyään sitä melkein naurattaa kun se tekee jotain hassua, koska oon ainaki tähän asti pysyny kyydissä kaikissa veeran omituisimmissakin jutuissa :D


Juomatauolla, nätti veera :)
Ignooratkaa mun naama :D

Tänään käyn sit vielä illalla hyvän mielen maaston ja laitan veeran hienoksi, se on kyllä ehdottomasti parasta valmistautumista kisoihin :)

P.S. Lisäsin muuten nyt noi Verankin varusteet tohon edelliseen postaukseen.

5 kommenttia:

 1. Tsemppiä ihan kauheasti sinne kisoihin! Ette sitten ole kameleita tai sitruunoita :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoos anskuu jännittää :D yritämme parhaamme olla olematta kameleita ja sitruunoita!!

   Poista
  2. Nii ja onnee sullekkin! Kato nyt oon ihan hermona ku meinasin unohtaa että teki ootte kisoihin menossa :D

   Poista
 2. Hah toi toisiksviimen kuva :D Vera on sillei " Mä kuolaan, vettä thanks!" :D Toi ilme on niin lutunen <3

  -Ella

  VastaaPoista