keskiviikko 28. maaliskuuta 2018

Uusi ulkoasu ja uudet tuulet blogissa?


Ulkoasu koki vähän suuremman muutoksen pitkästä aikaa ja ainakin tällä hetkellä olen melko tyytyväinen lopputulokseen. Viimekertainen ulkoasu alkoi vain tökkiä ja pahasti, jolloin huomasin yhtäkkiä suorastaan inhoavani sitä. Talvinen banneri meni siis vaihtoon ja koska kevättä kohti mennään vääjäämättä, niin ajattelin kesäisen ulkoasun olevan hyvä vaihtoehto. Oikeanpuolimmaisessa Nikan kuvassa katse voisi suuntautua vähän paremmin kohti kameraa tai hivenen keskemmälle, mutta näin muutoin ainakaan omaan silmääni ei osu sen suurempia virheitä ja kokonaisuus näyttää harmoniselta - vaikkakin vähän hupsulta uusimpien kuvien ollessa hankien keskeltä.

Myös ikuisuusprojekti eli esittelysivujen päivittäminen on otettu tehtävälistalle, ja aion uusia ne parin päivän sisällä. On vain kovin vaikeaa kirjoittaa, että hevosia onkin vain yksi ja Veeraa ei enää ole.

Jos teille tulee mieleen kommentteja tai parannusehdotuksia tähän ulkoasuremonttiin, kuulisin niitä mielelläni ja myös toteutan parhaani mukaan. HTML-koodeja en uskalla lähteä lisäämään, mutta ainakin kaikki CSS-koodeilla tehtävissä olevat muutokset ovat mahdollisia.

2 kommenttia:

  1. Kiva kesäinen ulkoasu piristää sitä oikeaa kesää odotellessa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Jospa se kesä tulisi tänä vuonna aikaisemmin kuin viimeksi, vaikka tämä kevät onkin antanut vähän odottaa itseään :)

      Poista