sunnuntai 28. syyskuuta 2014

Paljon kuvia!

Viimeisiä lämpimiä päiviä! Näitä kuvia lisää postauksen loppupuolella :)

Moikka pitkästä aikaa! Tarkoitus oli kirjoittaa jo paaljon aiemmin, mutta meillä oli lukiossa koeviikko, joten aikaa ei ole oikein jäänyt muuhun ja lisäksi olen ollut kohta kolme viikkoa hieman kipeänä. Nyt kuitenkin vähän kuulumisia koottuna ja niistä ehkäpä tärkeimpänä se, että Nikalle löydettiin varsakaveri ja tallipaikka talveksi tästä ihan läheltä meidän kotia! Tämä on siis todella hienoa, mutta mitenköhän meinasin itse oikein pärjätä, kun varsa ei olekaan joka päivä omalla tallilla hirnumassa tervehdyksiä, juoksemassa portille ja juttelemassa... :)

Nika on myös oppinut hirmuisesti uusia juttuja ja tällä viikolla pojalla oli ensimmäistä kertaa loimi niskassa ja se kävi tutustumassa kuljetuskoppiin. Ulkoloimea olen näyttänyt sille jo aiemmin kesällä, jolloin kahina ja auki levitety toppis olivat vähän pelottavia, mutta fleecevilttiin ja muihin riepuihin suhtautuminen on kyllä ollut aina täysin neutraali. Vajaan parin viikon rauhallisen siedätyksen ja totuttelun jälkeen ulkoloimen heittäminen selkään ensimmäistä kertaa onnistui naurettavan helposti eli varsa ei regoinut siihen millään tapaa. Nyt poika onkin kolmena päivänä tyytyväisenä esitellyt loimea Kamu-sedälle ulkosalla, eikä ole missään vaiheessa yrittänyt päästä siitä eroon - aina on ollut loimi keskellä peppua ja lenkit järjestyksessä! Fiksu ipana täytyy kyllä sanoa :)

Nyt ollaan oltu keskiviikosta asti tallilla yötä ja hoidettu hepat aamua iltaa, mikä onkin ollut tosi kivaa taas (vaikka myöhästyinkin yksi aamu koulusta eh heh...). Kuviakin on tullut otettua jonkin verran nyt lähipäivinä, vaikka säät eivät olekaan oikein siunanneet eli nyt niiden pariin. Nämä menevät nyt vähän käänteisessä järjestyksessä niin, että lopussa on pari viikkoa sitten otetut laidunkuvat joten toivottavasti jaksatte katsoa kaikki!

Lempi ja kiisse ovat toimineet meidän yökavereina tallilla
Syksy on saapunut, ötököillä nutut niskassa!

"Jaahas vähän on hurja juttu, mutta Pirre kyllä kutsuu"
Pojke on vaan niin ihana ♥
Loimi joka olisi pari kuukautta sitten ollut aivan liian iso kinnaa nyt rinnasta eli on siis liian kapea ja lisäksi vielä kymmenen senttiä lyhyt
Jee pääsin taas Kamun selkään pari viikkoa sitten, tämän jälkeen en olekaan tainnut ratsastaa kertaakaan kun tulin kipeäksi!
(Hienosti piti näköjään ton mun asennon lösähtää just tuolla hetkellä, kun muuten kuvassa kaikki jokseenkin hyvin)
3kk 3vk näyttelykoira poseeraus
Jestas, onko se muka joskus ollut noin pieni ja kiltti !?
Veeran häntä on hivenen kärsinyt ipanan käsittelyssä...
"Getting real tired of your s*** kiddo..."
Taitaa pian huumorintaju loppua jo Veeraltakin
Veera ei olisi tainnut pitää niin hyvää huolta lapsestaan aikaisemmin, jos olisi tiennyt millainen riiviö siitä kasvaa :'DD
Minun lapsukaiseni ♥
♪♫ "Looks so good I might die. All I know is everybody loves me." ♫♪
Nää ninjaliikkeet on kyllä aika näyttäviä luonnossa :D
Hurrjja ori
Varsa näyttää tässä vähän joltakin Pokemonilta :'D
Kiilukarva
"Oon rohkee poika"
....
EI SE AINAKAAN SÄIKKY OLE
Kaamea lapsi, pelotteleekin vielä äiti parkaansa. Veera meinasi joutua ottamaan jalat alleen, kun varsa tunki kylkeen kiinni pussin kanssa
Ratsuväki saapuu

10 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! On toi pikkunen vaan niin valloittava tapaus! siitä tulee varmasti vielä upeampi kunhan vaan kasvaa täysiin mittoihin :)
  - nina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos!! Ipana on kyllä mahtava lapsi, josko iän myötä komistuisi vielä lisää :')

   Poista
 2. Nika on kyllä aivan mahtava otus! :)
  - Roosa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitokset, Nika on kyllä tosiaan mainio kaveri! :)

   Poista
 3. Mä en oo aiemmin huomannutkaan että kirjoitat blogia! :) Tosi ihana blogi ja upeita kuvia olet kyllä ottanut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos Lempi!! :) Kuvista puolet krediiteistä menee äitille :)

   Poista