torstai 21. elokuuta 2014

Varsani oppi tanssimaan ♥


Ennen kuvien ottamista varsa oli jo juoksennellut pidempään, kuvaaja tuli kameran kanssa vasta kun se oli jo lopettelemassa ja vaan hipsutteli syömään. Äitiinsä tullut

 Nika päätti toissapäivänä kolmikuukautis synttäreidensä johdosta pitää oikein kunnolla hauskaa ja lopputulos olikin varsa juoksentelemassa vapaana ympäri kenttää esteiden seassa :D Riehuminen ja ylimääräisen virran purkaminen narun päässä oli sinäänsä vähän asiatonta, mutta voi herranjestas mitä ravia se esitti!! Siellä se puikkelehti esteiden välissä enkä voinut kuin katsella pientä joutsentani hymy korvissa. Aiemmin sen ravi on ollut aika vaatimatonta paikasta toiseen hipsuttelua ja olenkin vähän odotellut, että milloinkas se alkaa sitä esittelemään ja näköjään se askel sieltä kyllä löytyy.

Ensi viikolla onkin sitten luvassa vähän erilaista ohjelmaa, kun otan yhden päivän koulusta vapaata ja lähdetään katsomaan tamma- ja varsanäyttelyä Maaningalle. En olekaan aiemmin käynyt näyttelyssä ja on hyvä käydä tutustumassa siihenkin maailmaan etukäteen, ettei olla ihan kujalla silloin kun on oman lapsukaisen vuoro käväistä kehässä. Nikan kanssa tähtäimessä meillä olisi Hankasalmen näyttely vähän reilun kuukauden päästä ja siihen mennessä on kyllä vielä jonkin verran opittavaa. Kopitus sekä matkustaminen pitää saada tutuksi ja lisäksi varsan täytyy ymmärtää ettei narussa loikkiminen tai napsijakalan leikkiminen ole soveliasta, vaikka kuinka olisi tylsää.

Maailman kaunein lapsi ♥
 
Jee hyvä Veera! Se pääsi ensimmäistä kertaa meillä olonsa aikana todistettavasti ympäri
Veera ♥
Toivottavasti Veera ei aio ottaa käskyjä vastaan myös varsaltaan, sillä jos tämä erehtyisi heiluttamaan raippaa sen nenän edessä tamma pomppaisi pystyyn :D
--------------------------------------
9.8.

Viimeaikojen touhuista luvassa kuvapostaus aivan piakkoin!
 

4 kommenttia:

 1. Voi, kun on suloinen varsa! Ja mahtava tuo raippakuva :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos, varsa on kyllä mainio :D♥ Haha joo, pieni sirkustirehtööri!

   Poista
 2. Sillähän on ihan vinot etuset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä ole :D Joo, kyllä yhdessä kuvassa näyttää siltä ja huomasin sen itsekin kuvia muokatessani, mutta jalat eivät voi olla kulkea suoraa uraa mikäli hevosen runko on taipunut. Nika oli juuri väistymässä kuvanottohetkellä vasemmalle oikea kylki kurtussa -> vähemmästäkin on hieman jalat solmussa - suoralla uralla varsa on kyllä suora :)

   Poista