lauantai 9. elokuuta 2014

Luovuus huipussaan...

 
Veeran kolmas lomaviikko pyörähti käyntiin muutama päivä sitten, mutta jo tänä iltana on taas aika ryhdistäytyä ja alkaa treenaamaan pikkuhiljaa. Meillä alkoi jo torstaina koulut eli aamutreenien mahdollisuus valitettavasti jää pois nyt, mutta pahimmat helteet onkin kyllä jo onneksi takana päin. Meidän oma kenttä on edelleen ilman aitoja eli Veeran kanssa täytyy ratsastaa pellolla. Eipä kyllä ole tehnyt mieli alkaa niitä rakentamaankaan, koska koko talli on edelleen myynnissä ja jatko siten epävarmaa, mutta ehkä tämä tästä vielä joskus selkiää. Harmittaa vaan vähän kun ei oikein voi tehdä mitään suunnitelmia.
 
Tämä on nyt vähän tälläinen tylsä ja lyhykäinen kuvapainotteinen postaus, mutta parempaan en valitettavasti tällä hetkellä pysty. Jokin erikoispostaus voisi olla kivaa vaihtelua, kun näiden peruspostausten kirjoittaminen ei oikein tunnu luonnistuvan eli ehdotuksia ja toiveita teiltä lukijoilta otetaan vastaan!
 
Meidän pikku-ukkonen houkutteli taas paikalle isomman sellaisen
Kuikelo n. 2,5kk
 
Tänään päästiin iskän kanssa meidän kotivalkun silmän alle Saarijärvelle, menin nyt ekan kerran sellaisella kivalla tuntsarilla Reginalla :)
Uinnit taitaa olla pian uitu tältä kesältä, vesi on jo monta astetta viileämpää
Polskittiin kultaisessa ammeessa
 

3 kommenttia:

 1. Tosi nättejä noi uintikuvat *__*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oii kiitti! Värit oli kyllä kohdallaan tuona iltana, yllätyin ihan kun ne suostuivat kerrankin siirtymään myös kameralle :)

   Poista
 2. Ompas ihania kuvia!

  Mutta ajattelin kysyä, että olisitko voinut tehdä mulle bannerin?
  Voisitko vastata tänne: helmijaroosa.blogspot.fi / rooss97@hotmail.com
  ,kiitos! :)

  VastaaPoista