tiistai 21. tammikuuta 2014

Aurinkoisen talvipäivän kuvapostaus!

 
Pitkästä aikaa on taas luvassa paljon (ainakin minun mielestäni) tosi hienoja kuvia! Ihana pakkassää on vihdoinkin saapunut myös tänne meille, joten sunnuntaina suunnattiin tallille auringonpaisteeseen, vedettiin hieman edustavammat kamppeet niskaan ja lähdettiin rantaan sekä pellolle kävelemään hovikuvaajan seuratessa kameran kanssa. Veeran kuulumisia vielä sen verran, että tiineyttä on takana jo vähän yli 7 kuukautta, mutta sillä ei kyllä ole ollut minkäänlaista rauhoittavaa vaikutusta ja heppa riekkuu kuten aina ennenkin - minä kun luulin saavani säyseän tamman täksi taveksi!

Mikä kuvista on suosikkinne?
 
 
 
 
 
 
 
Hieno neiti :)
 
"Löytyisikö leipää, kiitos?"
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Pallero!
 
7kk pullani
 
 
 
 
 
 
 
 
 

8 kommenttia:

 1. Millaista teidän treenaaminen/liikuttaminen on nykyään? Juurikin siis tiineyden kannalta. Aivan mahtavia kuvia!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Nykyään meidän liikuttaminen on pelkästään käyntiä, viiden askeleen ravipätkiä (meidän kentällä on sellaiset vajaa 7 metriä pehmeää hiekkaa kesät talvet, joten siinä voi ravata vähäsen, muuten aivan liian kova) ja Veeran omatoimisia ninjajuttuja, mutta tällä ei ole oikeastaan mitään tekemistä tiineyden asettamien rajoitusten kanssa :) Lisäksi tamma kyllä riehuu ja juoksee joka päivä omatoimisesti tarhassa, selästä käsin ollaan sen sijaan laukattu (tarkoituksenmukaisesti...) viimeksi joulukuussa, jolloin kenttä oli kaksi päivää sula. Veeralla on ihan liikaa energiaa koko ajan ja vielä tässä vaiheessa tiineyttä vähän raskaampi liikutus olisi kyllä tarpeen, mutta periaate "Minun tammani ei juokse askeltakaan huonolla pohjalla" pitää, no can do!

   Sori kun vastaus viipyi, puhelin ei jostain syystä suostu enää lähettämään kommentteja, enkä ole ehtinyt ollenkaan koneelle! :)

   Poista
 2. Tättäröö!! Kommentteja alkaa tippumaan.5 on aivan ihana,17on aivan pusu,20 on myös söpöliini,23 ootte kuin paita JA peppu,15 varsinainen sädekehä.Kaikki hienoja poserauksia,tietenkin itse pidän lähikuvista.Edellisen yrjökuvan jälkeen jouduin miettimään mitähän sitä tuli kirjoitettua,onhan se joskus paikallaan kun tätä lukevat muutkin.Ettei kävisi että RIMA D laitat Ö-mappiin.Mutta toisaalta kun rajaa sun ylävartalon ja kattoo niin voishan luulla että niinkin voisi olla.Rajaa sen Veran pukittelun pois.Niinhän myös sanotaan että riitikolla ja i,,,,,,,,, on yhteistä he tietävät miten se tehdään,mutta kumpikaan ei pysty..Hyvää varsan kasvatus onnea molemille.Höpötteli taas RIMA DONNA...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Niinpä lukee joo, esim. äiti :D tarkoitat varmaan Bokea :) Kiitokset vielä onnen toivotuksista!

   Poista