sunnuntai 6. lokakuuta 2013

Kuriton vekara ja estetreeniä (video!)

Meille kuuluu hyvää tällä hetkellä! Veerulainen on ollut ihanan hyväntuulinen vintiö, pirteä ja koko ajan innoissaan touhottamassa jotakin. Alla näyte eilisen ylivilkkaasta touhuilusta tallissa, nauroin itse varmaan puoli tuntia, kun katsoin tuota pätkää uudelleen ja uudelleen :'DD



Myös ratsastukset ovat sujuneet tosi hienosti ja tamman kanssa on ollut oikein miellyttävä toimia. Eilen ratsastin kevyesti palautellen vajaan puolituntisen, josta on tällä kertaa pientä videotakin! Vera ei ollut läheskään yhtä hyvä kuin muina päivinä, mutta en lähtenyt kiusaamaan sitä pidempään, sillä tarkoitus oli tosiaan ratsastaa vain lyhyesti. Hyväksyin siis pienet puutteet ja annoin tamman kulkea rennosti mukavuusalueella eteen-alas tyyliin :)



Veeran hoitamisen jälkeen vuorossa oli jo etukäteen kauhulla odottamani hyppelöt ponin kanssa, sillä olin päättänyt raahata kentälle kaikki mahdolliset hirvitykset. Pelko osoittautui kuitenkin turhaksi, vaikka kentälle tultaessa pitikin hieman varoa tynnyreitä. (Myös Veera katseli esteitä ihan järkyttyneenä tarhasta käsin ja juoksenteli ympäriinsä puhisten kuin lohikäärme :'D) En siis aiemmin ollut hypännyt ponin kanssa mitään tavallisesta poikkeavaa ja sen suhtautuminen erikoisesteisiin oli minulle ihan kysymysmerkki. B hyppäsi kuitenkin epäröimättä kaiken mitä eteen laittoi ja vieläpä ihan kivalla tekniikalla, joka on muuten kehittynyt huimasti kesästä! Ratatreenit sujuivat siis oikein hyvin ja olin tyytyväinen poniin, joka teki tosi hienosti.

Tarkoituksena oli tehdä myös hypyistä videokooste, mutta editointiohjelma sanoi sopparinsa irti, joten jouduin vain nappaamaan kuvat videolta. Koittakaa kestää, vaikka laatu onkin aika järkyttävä. Ensi kerralla yritän saada kunnon videota esiin!
 
 





4 kommenttia:

  1. Ei muuta kuin Bokella estekisoihin kun Veera jää mammalomalle ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saattaapi olla että sellaista on ehkä vähän suunnitteillakin ;)

      Poista
  2. Hienosti Boke menee, selvä juttu tuo on! :)
    -Ella

    VastaaPoista