perjantai 25. tammikuuta 2013

Tavoitteet ja kilpailusuunnitelma kaudelle 2013!


Tulevan kauden suunnitelmat eroavat meillä aika paljon viime vuoden jutuista. Ensinnäkin seurakisat on tiputettu lähes kokonaan listoilta ja koulukisojen määrä noussut. Muutamia poikkeuksia lukuun ottamatta suurin osa kalenterin kilpailuista ei ole vielä kiveen hakattuna ja tulokset voivat vaikuttaa vielä hyvin radikaalistikin eri lajien osuuksiin kisakalenterissa. Varsinkin koulukisojen määrä saattaa vielä muuttua, riippuen kauden ensimmäisten kisojen tuloksista. Silloin saatavat prosentit antavat hyvää osviittaa tapahtuneesta kehityksestä, jolloin voimme päättää lähdemmekö kiertämään kouluratoja, vai jäämmekö vielä kotiin harjoittelemaan.

Myös tämän kauden tavoitteet keskittyvät melko paljolti eri osa-alueille kuin viime vuonna. Kouluradoille panostetaan ja kentässä olisi tarkoitus päästä kisaamaan tuttaria. Sijoittuminen aluekisoissa koulupuolella olisi _aivan_mahtavaa_. Vaan siitä kuinka todennäköistä se olisi en aio sanoa yhtään mitään, mutta ainahan sitä saa haaveilla, eikö? Prosentteja yritetän kovasti hilata yli kuudenkymmenen myös alueella ja aionkin tipahtaa ponin selästä järkytyksestä sitten kun saamme sellaiset prosentit. Estepuolella jatketaan kisaamista 90cm ja metrin luokissa, katsotaan nyt vähän miten kausi lähtee käyntiin. Tähän loppuun alustava kisakalenteri, johon tosin tulee vielä hyvin todennäköisesti muutoksia. Mennään vähän fiiliksen mukaan ja katsotaan miten sujuu sekä mikä kiinnostaa, väkisin ei aleta pakertamaan!


 23.3. Aluekoulu, Polleparkki

7.4. Alue-este, PP

27.4. Hallikoulumestaruudet, PP

(12.5. Aluekoulu, Kuopio Sorsasalo)

19.5. Aluekenttä, Tervo

24.-25.5. Kansallinen este, Killeri

(24.-25.5 Kansallinen kenttä, Lapinlahti)

16.6 Aluekenttä, Keuruu

(14.7 Aluekoulu, Pieksämäki)

13.-14.7. Kansallinen este, Suojakallio

(20.-21.7. Kansallinen kenttä, Lapinlahti)

3.8. Aluekoulu, Suojakallio
tai
4.8. Alue-este, Suojakallio

18.8. Alue-este, PP

1.9. Aluekenttä, Keuruu

7.9. Aluekoulu, Suojakallio
tai
8.9. Alue-este, Suojakallio

21.9. Aluekoulu, Killeri

22.9. Alue-este, PP


2 kommenttia:

 1. Tosi kivalta näyttää teidän kisakalenteri! Kun ootte sorsasaloon tulossa,voisin vaikkapa uskaltautua kattomaan,juttusille en ikinä kumminkaan tuu uskaltaa:D Edelleenkin,sun blogi on ihana♥

  Kaikki saa katsella;)

  aadasslife.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh kyllä mulle saa tulla juttelemaan jos uskaltaa :D Mutta katsotaan nyt että ollaanko tulossa Sorsikseen, koska silloin on aika paljon muitakin kisoja ja matka ei ole aivan lyhyimmästä päästä :) Kiitos taas kivasta kommentistasi!

   Poista