sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Aluevalmennukset

Tämä viikonloppu menikin sitten taas ahkerasti valmentautuessa kouluratsastuksen parissa. Nyt on vähän väsynyt olo, koska tuli tehtyä kovasti hommia ja eilen olin päivän viimeisessä ryhmässä ja aamulla taas vastaavasti ensimmäisessä. Kotona oltiin eilen vasta vähän ennen yhtätoista ja tänä aamuna herätys oli jo ennen puolta kuutta. Valmennukset meni kokonaisuudessaan tosi kivasti, molemmilta päiviltä jäi hyvä fiilis ja mentiin taas pykälä eteenpäin. Lauantaina tehtiin paljon ihan perusratsastusta ilman mitään temppuja, vähän väistöjä ja paljon ympyrätyöskentelyä sekä voltteja. Vera oli tosi kivan oloinen, kevyt ja keskittynyt työhönsä. Anu kehui että ollaan menty todella paljon eteenpäin viime kerrasta ja Veerassa + minussa on molemmissa tapahtunut tosi hyvä muutos. Viime kerrallahan minä vasta oikeastaan tajusinkin oikeasti alkaa vaikuttaaan ja ratsastamaan tuota hevosta... :)

En tiedä oltiinko molemmat Veeran kanssa jo vähän väsyneitä tänään, mistä johtuen valmennus ei mielestäni mennyt aivan yhtä hyvin kuin eilen. Valmentaja oli kuitenkin hyvin tyytyväinen myös tämän päivän tulokseen ja tehtiinkin jo aavistuksen vaikeampia juttuja tällä kertaa. Tänään oltiin kuitenkin vahvoja myös eri osa-alueilla kuin eilen ja varsinkin hevosen eteenpäinpyrkimys valottui minulle ihan uudella tavalla! Veeran pää tuntui kuitenkin taas painavan tonnin ja ajoittain se oli hyvinkin raskas ratsastettava. Täytyy nyt vaan sovittaa yhteen näitä uusia palasia, jotta saadaan koko paketti toimimaan. Varsinaista erikois kotiläksyä ei tällä kertaa taidettu saada, vaan Anu käski jatkaa samaan malliin eteenpäin. Hyvä näin, ollaan siis taidettu tehdä jotain oikein!

Tällä kertaa kuvat eivät oikein meinanneet onnistua liian vähäisen valon takia ja jouduin niitä muokkaamaan tosi paljon. Laatu laatu kärsi siiinä samalla ja tänne bloggeriin ladatessa huononi entisestään. Toivottavasti kuvista saa kuitenkin selkoa.








5 kommenttia:

 1. Hiieenoa työtä :)
  Kyllä on huomannut Kamunkin kanssa, että vasta vuoden jälkeen on alkanut hiffailemaan mistä nappulasta tapahtuu mitäkin !
  Mut hyvä te ! Pe ja La nähdään ;)
  ..jos kerkeis pari sanaakin vaihtaa kerrankin pitästä aikaa ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Katri!
   Jep on se vaan kumma kun samoja asioita hinkkaa vuoden päivät ilman että tajuaa mitään, mutta yhtäkkiä koittaakin valaistuminen ja tulee semmonen olo että "no miks en mää tätä heti tajunnu". Mullekin on nyt tullu vähässä ajassa paljon sellasia ahaa-elämyksiä siitä että miten toi otus nyt oikein toimiikaan... :-) Ja jeps huomasinkin että ollaan samassa ryhmässä! Eiköhän me jossain välissä ehditä vähän rupatellakkin :-)

   Poista
  2. No sanopa muuta ! :D
   Hemmetti, mä olin niin omissa ajatuksissani ja ihan ulapalla, että en muistanut koko jutustelua ! Voi hitsit ! :o

   Poista
 2. Veran tähti loistaa :D Nätistihän menette, kaunista! :)
  -Ella

  VastaaPoista