lauantai 17. marraskuuta 2012

Minnan kouluvalppa ja evotusta

Jes Minna kävi pitämässä meille tänään toosi pitkästä aikaa valppaa! Minna on toiminut nykyään lähinnä meiän estepuolen valkkuna, mutta koska hän on eritäin pätevä myös koulupuolella niin halusin mielummin tällä kertaa tuuppailla. Estepuolella me taidetaan pitää tässä talven aikana aikalailla hiljaiseloa, nyt kun ei ole kisojakaan tulossa pitkään aikaan. Seuraavat kenttävalmennuksetkin on vasta tammikuun puolella, joten päästään hyvin keskittymään tuuppailuun, toivotaan että treeni tuottaa tulosta! Pitää vaan huolehtia siitä ettei Vera tylsisty, se kuitenkin tykkää hypätä eikä ainainen kentällä puurtaminen ole kenestäkään kivaa :) Ollaan suunniteltu että jos meille ei nyt tule muuttoa maneesitallille niin ainakin käydään sitten treenaamassa hallilla vähintään kerran viikkoon, niin että ollaan sitten iskussa kun kevään kisat koittaa. Kouluratsastus on kivaa, tavallaan.
 
 
Laatu on aika ihastuttava </3
 
Ja sitten itse valmennukseen! Lähdettiin siis treenailemaan Haapasalon maneesille, joka oltiin vuokrattu noin tunniksi tälle päivälle. Maneesille matkaa meidän kotitallilta on matkaa noin 5 kilometriä, joten se taittuuu tosi nopsaan autolla. Vera oli tänään ihan ok, sellanen tasapaksu pallero mikä on ehkä rasittavinta ikinä. Ois ees oikeesti hyvä tai huono! Blaah Veera osaa olla masentava eläin :D En oikein saanut siihen mitään tuntumaa ja se oli jotenkin tyhjän oloinen. Eilen ja toissapäivänä se oli kotona ihan eri planeetalta, tuli kiva fiilis ratsastuksesta ja Vera oli oikein ihana. Tänään ei vaan jotenki onnistunut. Oli siinä jotain positiivisia pilkahduksiakin, eikä se oikeesti mitenkään surkee tai huono ollu, mutta ei vaan jotenki tullut sitä fiilistä ratsastukseen. Kotiläksyks saatiin ainakin siirtymisiä ja laukkaa, laukkaa ja vielä kerran laukkaa. Meinasin alkuun että tästä ois tullu positiivinen teksti kun aloin kirjottaa, mutta ei tästä tullukkaan kun erehdyin kattoo äsken videolta meiän menoa :D Huomenna täytyy varmaan lähteä pään nollaus reissulle maastoon etten kilaha.
 
Rakas laamani ♥ c Ansku
 

8 kommenttia:

 1. No älkääpäs nyt masentuko! Meilläkin planeetat vaihtuu joka päivä, ja joskus ollaan monta päivää ärripurriplaneetalla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta kun ärripurriplaneetalla on tosi tylsää!:D No joo ei me masennuta, jos meinaa iskeä tylsyys niin tehdään jotain tosi hauskaa vaihteeks. Maastoilu on esimerkiks aika piristävää, kuten tänään tuli huomattua!:)

   Poista
 2. Vera näyttää kauheen isolta tossa vikasssa kuvassa :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho niimpäs näyttääkin, huomasin nyt vasta ite kun sanoit!:D

   Poista
  2. jeps,
   JA HEI!!!! vähä kiwaa jos boksu pääsee nyt sinne "teidän" tallille :-))))

   Poista
  3. Jep! Ja ois kyllä tosi kiva myös meidän kannalta, niin Verankaan ei tarviis jäädä yksin :-)

   Poista
 3. Haha laama :D Miten mää just tykkään noista Veran lempinimistä ja näistä upeista postauksista :D Mä en oo ikinä huomannu et alla ratsastatettava hevonen ois ollu eri planeetalla, mut mää oon ainaski joskus :DDD
  -Ella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rakkaalla lapsella on monta nimeä ;) Kiitti! Oltiinki varmaan veran kans molemmat jollain rage planeetal yhessä :D

   Poista